Vandindvindingstilladelsen på plads

Nordre Vandværk har nu efter planen modtaget tilladelsen til at indhente vand fra den nye boring, nord for byen. Det betyder, at det fysiske arbejde som lovet er klar i maj måned, og de endelige tilladelser og matrikuleringer, tinglysninger osv. formentlig er på plads ultimo august 2013.

                  På årets generalforsamling i marts 2013 vil der blive gjort rede for hele forløbet med den nye vandboring.

                  Her vil der også blive forklaret om udbygningen af det eksisterende net blandt andet omkring Højgårdsparken. Området er fra etableringen for mange år siden trukket som ét stort system. Sker der brud, må store dele af området altså undvære vand. Derfor har bestyrelsen besluttet at indbygge en række stophaner, så generne i fremtiden kan afgrænses, ligesom driftsikkerheden og den gode kvalitet på vandet kan bevares.

                  Følg med på www.ganloseby.dk og www.gnv.dk eller modtag besked via SMS. Ganløse Nordre Vandværk har etableret en SMS-service for medlemmerne. Alle kan tilmelde sig ved at sende en SMS med teksten GNV til 1220 (koster kun normal trafiktakst). Tilmeld gerne flere mobiltelefoner i husstanden - og få besked ved driftsforstyrrelser og lignende.

 

Kommende begivenheder

lør dec 16 @10:00
Spejderne sælger juletræer
Østergade 4 (Lægehuset)
søn dec 17 @10:00
Spejderne sælger juletræer
Østergade 4 (Lægehuset)

Lokalavisen Egedal

Annonce leveret af Google:

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.