Mindeord for Poul Hesbjerg

 

Ved Poul Hesbjergs bortgang d. 28.12.2016 har vi i Ganløse mistet en enestående personlighed og ildsjæl. Poul var altid engageret og entusiastisk i sit arbejde i Ganløse Bylaug, som han var med til at stifte i 2005. Han havde en stor og bred indsigt i og viden om vores bys historiske udvikling. Jævnligt arrangerede han by-vandringer, som samlede mange interesserede borgere. Ved disse lejligheder fortalte Poul levende og underholdende om steder og personer og gjorde på den måde Ganløses historie nærværende for sine tilhørere.

 

Vi har i bylauget gennem årene haft meget stor glæde og nytte af Pouls viden og arbejdsindsats. Hans skarpe sans for at formulere sig skriftligt fik vi glæde af, bl.a. ved detaljerede mødereferater og ved omhyggelige og præcise høringssvar til kommunen. Mange ganløseborgere kender også de populære og festlige vælgermøder, som er blevet afholdt i Kulturhuset forud for kommunalvalg. Det var Poul der tog initiativ til møderne og arrangerede dem, og han sørgede altid for, at vore lokale byrådskandidater blev udsat for svære og drilske spørgsmål.

 

Pouls engagement i Ganløse viste sig også ved hans energi og lyst til at etablere og støtte vores solide traditioner. De årlige tilbagevende begivenheder som sankthansbål i Lunden, Ganløse by Night og juletræstænding er altid blevet gennemført med Pouls hjælp og deltagelse. Ved Ganløse by Night stod Poul f.eks. for rundvisninger i kirken, hvor han gavmildt delte ud af sin store viden om kirken og sognet.

Vores tanker går til Helle og børnene, Toke, Gry og Bjarke og deres familier, med tak for, at vi fik lov til have Poul så meget.

 

Æret være Pouls minde.

 

 

Bestyrelsen for

 

Ganløse Bylaug

 

Kommende begivenheder

fre dec 01 @17:00
Juletræet tændes og besøg af julemanden
Ved gadekæret
lør dec 09 @11:15
Jul i Egedal
Ganløse Mølle og v. Bageren.

Annonce leveret af Google:

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.