Dusør på 5.000 kr gives.....

 

 

...... til den som finder en lejlighed til mig
 

Hej alle i skønne venner og bekendte og venlige mennesker. Jeg er en dame på 65, som søger en lejlighed på 2 rum, ca 75 kvm. Pris ca 5.500 kr plus aconto el og varme i København eller Nordsjælland tæt på offentlig transportmidler. Jeg ryger ikke, har heller ikke husdyr. Gerne stue lejlighed eller med elevator. Det skal være ubegrænset. Gerne snarest. Du får 5.000,- i dusør, hvis du bringer mig i direkte kontakt med en ny lejekontrakt. Vil gerne blive hos min skønne familie.

Så hvis du kender nogen, som kender nogen, som via nogen har en lille lejlighed, et anneks eller sommerhus til max 5.500 kr. om mdr, vil jeg sætte stor pris på at høre fra dig.

Spread the word. Let's make magic happen.

 

Mvh. Kirsten Bonde

Tlf 23 24 45 95. Mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
https://www.facebook.com/kirsten.bonde.9

 

 

Familie på seks søger bolig til leje i Ganløse og omegn

 

 

Vi er et roligt par - gymnasielærer på 43 år, SOSU-hjælper på 44 år - med fire velopdragne børn på 11, 10, 7 og 5 år. Vi er blevet opsagt pr. 31.3.16 fra vores nuværende, skønne hus i Jonstrup, da udlejer skal sælge.

 


Vi har flere gange besøgt Ganløse området, og her kunne vi godt tænke os at bo! 

 

Det ville nemlig være dejligt med rolige omgivelser og noget natur i nærheden til at lege og gå tur i.

 

Vi foretrækker noget ældre og rustikt frem for nyt eller nyistandsat - især hvis det afspejler sig i prisen :-). En længe på en gård el. lign. kunne også være sjovt... 
Mor har hænderne godt skruet på og elsker havearbejde, så vi kan sagens give et nap med. 

 

Vi kan overtage så snart det skal være, men vi kan også overleve i mormors kolonihavehus sommeren over, hvis vi skal vente på det rigtige hus :-). 

 

Vi er ikke-rygere.

 

Lad endelig høre fra dig - er du i tvivl om vi kunne være interesserede, så ring, mail eller sms alligevel!

 

Tlf: 60811314
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Græsslåning tilbydes

 

Trænger græsplænen til at blive slået? Så tilbyder jeg den service at slå det for dig! Jeg er en ung frisk dreng på 17 år, som til dagligt går på Handelsgymnasium og derfor er jeg altid klar på at tjene en ekstra skilling.

 

Betingelserne for servicen er simple. En fungerende græsslåmaskine skal være til rådighed for udførelsen, du står med andre ord selv for at have en fungerende græsslåmaskine. Hvis dette ikke er tilfældet kan specifik aftale laves.

 

Resultatet af servicen garanteres at være i orden efter udførelsen og du vil efter have en flot nyslået græsplæne. Efter første gang kan fast aftale laves.

 

Kontakt og aftale af tid og sted kan ske ved SMS eller opkald på nummeret 60713036 eller via min Facebook-side, Ganløse Græsslåning.

 

Mvh. Mikkel Ørting

 

 

VUF- gratis tilbud til hundeejere

 

Er du ældre eller ligger syg? Og har du lidt dårlig samvittighed over, at din hund måske ikke får den motion den burde have?

 

Måske trænger den til en lang tur i skoven, til at blive kørt til hundeklipperen eller bare til at få en kæmpe nusse-lege-tur. Det er så her jeg, et kvindemenneske på 55 år, kommer ind i billedet!

 

For desværre må jeg ikke have hund hvor jeg bor – og jeg savner det rigtig meget. Har tidligere haft flere hunde og har også arbejdet med gadehundeprojekter i udlandet.

 

Så her er min julegave til alle jer rare hundejere i lokalområdet som måske har problemer: en gratis hundedag:-)

 

Ring eller skriv hvis der er noget jeg kan hjælpe med: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 51 89 88 87.

 

Rigtig god jul til alle på ganløse.dk fra Lisa.

Den elektroniske opslagstavle

 

Ganløseby.dk skaber nu et alternativ til opslagstavlen, vi i øjeblikket ikke har hos den lokale købmand.

 

Opslagstavlen er gratis at bruge og stedet, hvor man fx kan efterlyse sin kat, ønske at købe en pigecykel, tilbyde leje af et værelse eller en bolig – eller søge et sted at bo, som den første bruger af Opslagstavlen gør.

 

Du finder opslagstavlen i menuen til venstre - klik på "Efterlysninger / Opslagstavlen"

 

Har du ting til Opslagstavlen, skal du sende teksten til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så sætter vi det på hjemmesiden. 

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.