”Kom godt i gang” – og få bedre livskvalitet: Gymnastikhold for seniorer

 

Ganløse Gymnastik fortsætter succesen med særlige hold for seniorer, der gerne vil i gang med at være fysisk aktive. To nye hold starter op den 4. januar – og tilmeldingen er nu åben på www.ganlosegymnastik.dk under Holdtilmelding.
Vores erfaringer fra de to første runder med disse hold er glade seniorer, der har færre rygsmerter, bedre balance, mere energi og lettere ved at komme ud af sengen.

 

En stærkere krop på tre måneder

”Kom godt i gang”, løber over 13 uger og er for seniorer, der måske aldrig rigtig har dyrket motion eller har været ramt af sygdom i en periode og derfor skal starte helt forfra, evt. efter et genoptræningsforløb. I løbet af de små tre måneder får man mere muskelstyrke, bedre kondition, en mere stabil balance og hurtigere reaktionsevne. Så kan man bedre klare hverdagens fysiske udfordringer og blive ved med at have et aktivt liv.

 

 

Man følger sin egen udvikling

I forløbet bliver man testet, så man selv kan følge med i, hvordan man gør fremskridt. Hver træningsgang byder selvfølgelig på træning, får også teoretisk viden om, hvordan kroppen forandres med alderen. Og så lægger vi både vægt på motivation for træning – og på et hyggeligt socialt fællesskab. Alle kommer med hver sine udfordringer, og det er der plads til. Der kan højst være 16 deltagere på et hold.

 

To niveauer

Der vil være to forskellige hold: ”Kom godt i gang (igen) ”, hvis man skal starte helt forfra. Og ”Kom godt i gang 2”, hvis man har gået på det første hold eller på anden måde er vant til lidt fysisk aktivitet.

 

For begge hold gælder det, at man selv skal kunne komme op og ned ad trappen til første sal i Ganløse Hallen, og at man selv skal kunne rejse sig fra gulvet.

Hvis man starter efter et sygdoms- eller genoptræningsforløb, skal man have en godkendelse til deltagelse af sin læge eller fysioterapeut.

 

De nye hold begynder starter op onsdag den 4. januar 2017. Nærmere information og tilmelding på foreningens hjemmeside, www.ganlosegymnastik.dk. Man er velkommen til at kontakte Trine Stengade på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon: 48180510.

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.