Svømmeklub klar med ny sæson i Ganløsebadet

 

Vi glæder os til at byde velkommen til en ny sæson i Ganløsebadet.

 

Der er sammensat et både spændende program, og nye tiltag i vente til den nye sæson. Vi har igen i år hold til alle aldre og alle niveauer.

 

Sæsonen starter lidt senere end normalt forbi svømmebadet skal klargøres med nye reparationer og maling. Vi er fra Egedal Kommune blevet lovet sæson start den 1. JUNI, og sæsonen kommer til at strække helt frem til den 30. september. Erfaringerne fra de sidste to sæsoner har været, at september har været en helt perfekt måned til at holde åbent i friluftsbadet. 

 

Vi har i år sammensat en fantastisk variation af hold til alle aldre og niveauer, hvor der er fokus på alle svømningens elementer. Vores kompetente instruktører er altid klar til at hjælpe og guide alle eleverne gennem leg og læring.

 

 

 

I år kan du prøve kræfter med et af vores 3 nye hold:

 

  • Aqua CrossFit er for dig som vil have styrket kropskernen og en bedre kondition. Vi laver cirkeltræning i vand og udfører øvelser, som både styrker og trimmer kroppen på en underholdende måde.
  • Større børn vand forsigtige er for større børn, der ikke er vant til vand, og gerne vil lære at svømme fra bunden af. 
  • MastersSvøm er et nyt hold for voksne, som tidligere har svømmet konkurrence- og elitesvømning, og som ønsker at vedligeholde svømmetræningen på et højt niveau for at træne for motionens skyld. 

 

Husk også nogle af vores gamle, faste kendinge.

 

Selvom vi har tilføjet nye hold til programmet, har du selvfølgelig stadig mulighed for at tilmelde dig dit gamle yndlingshold.

 

Både DropInSvøm, FamilieSvømning og Crawlholdet er tilbage og klar til endnu en skøn sæson, som man kan dele sammen med andre vandhunde og svømmeentusiaster. Mange af vores hold kan man deltage på fra to til fem gange om ugen. Det gør svømningen til en af de mest effektive motionsformer.

Svømmeskolen

Svømmeskolen for alle vores børn og unge er et meget effektivt og udbytterigt undervisningskoncept, som bygger på næsten 50 års erfaring med svømmeundervisning og træning. Alle børnehold svømmer to gange om ugen, og der er mindst to hjælper-instruktører med i vandet for at støtte og vejlede. Desuden modtager alle børn i alderen 1 til 8 år en personlig klubvåddragt med korte arme og ben, som en del af medlemskontingentet. Våddragten erstatter bælter og vinger og giver dermed bedre bevægeligheds frihed og opdrift, så bevægelsesmønstret kan indøves meget mere effektivt. Afslutningsvis holder dragten krops varme effektivt på de sommerdage, hvor vejret kan være ustadigt.

 

Der bliver hus omdelt en flot flyvers i Ganløse, Slagslunde, Knardrup og Søsum i Påsken.

Tilmeld dig eller dine børn på http://ganlose-svom.dk 

 

Vigtige datoer for 2017-sæsonen

 

1/6 2017       Svømmesæsonen i Ganløse Svømmeklub starter

 

16/6 2017     Sæt et stort kryds i kalenderen denne dag. Vi inviterer til Midsommerfest, som vil være fuldt med leg og hygge for hele familien

 

25/8 2017     Vi holder selvfølgelig også Ganløse by Night. Vi byder velkommen med et ’Aloha’. Så kom til tropisk eventyr hos os fra 16-20 i Ganløsebadet

 

30/9 2017     Sommeren er på hæld, og svømmesæsonen slutter for i år.

 

Spørgsmål kan rettes til:

Idrætsformand

Steffen Mattrup Lund-Hansen

Byåsen 4, Ganløse.

Tlf. 48-184370/21-836975

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.