Ganløse bakkede op om lyserødt jubilæum

 

Kræftens Bekæmpelses ”Lyserød Lørdag”-kampagne fejrede 10 års jubilæum i weekenden, og Ganløse Gymnastik bidrog med et velbesøgt motionsevent – og et betragteligt beløb.


Salsatrin og squats, balancetræning og ”Barnets stilling”. Det skortede ikke på udfordringer til de over 100 deltagere ved Ganløse Gymnastiks Støt Brysterne-event i lørdags. Salen var smukt pyntet med lyserøde balloner, blomster og bannere – og mange af de fremmødte var også trukket i pink i dagens anledning.

 

Det var et fantastisk syn set fra scenen, fortalte en af de frivillige instruktører, Trine Stengade. ”Jeg fik et sug i maven af at stå der og se en fyldt sal lystre mit mindste vink!”. Fuldstændig synkront var det nu ikke, for de mange kvinder – og et par mænd – havde vidt forskellig alder, kondition og kendskab til de fem udbudte discipliner.

 

 
Helt galt gik det, da Trine Stengade gav en smagsprøve på et nyt tiltag i foreningen:
Hjernegymnastik, eller SMART Training, som det rettelig hedder. Her fik alle udleveret to lyserøde papirkvaste, som skulle svinges på en bestemt måde, alt efter hvilken talkode Trine råbte op.

For mange af deltagerne var det dagens absolut største udfordring, som gav en helt anden slags sved på panden end de fysiske øvelser. Og så åbnede det øjnene for, at man skal huske at træne hjernen lige så vel som resten af kroppen. ”Vores balance, koordination og reaktionsevne afhænger af, at hjernen holdes i form,” fastslog Trine, som fra den 25. oktober udbyder hjernetræning i foreningen. Holdet er åbent for tilmelding på Ganløse Gymnastiks hjemmeside.
Efter de fysiske udskejelser havde Ganløse Gymnastik arrangeret en café med salg af kaffe, te og 100 lyserøde muffins. Den blev et tilløbsstykke og indbragte et fint tilskud til de 100kr. hver deltager havde betalt for at være med.

Vi kan sende 13.000 kr. afsted til Kræftens Bekæmpelse. Det er er mere end ved vores lyserøde debut sidste år, og det er jeg stolt over. Jeg vil gerne sig tusind tak for den store opbakning fra hele Ganløse,” sagde foreningens formand, Merete Langwadt Guld. 
Mange havde taget udenbys venner, familie og kolleger med – og der kom også både badmintonspillere og fodboldfolk forbi og betalte 100kr. via Mobile Pay, selvom de hverken var tilmeldt eller deltog. Det var fantastisk,” sluttede hun.

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.