Ganløse by Night fik en skylle regn

Fredag aften afholdt Ganløse Bylaug for syvende gang den årlige Ganløse by Night, som markerer at sommeren går mod efterår. 


Vejret plejer at opføre sig eksemplarisk, men ikke i år, hvor en kraftig skylle tvang ganløserne ind under diverse parasoller, pavilloner og paraplyer. Men inden længe kunne underholdningen fortsætte med pigerne fra ungdomsklubben, orkestret Statisk Støj, Furesø Garden, jazzorkestret EWS, Martin Buster med Band samt Morten Wittrock & Den Skaldede Kok.

 

Læs mere ...

Ganløse by Night – det kendte med lidt fornyelser

Efter en varm sommer er børnene igen kommet i skole, og forældrene er begyndt på arbejde. Og så ved alle ganløsere, at det er tid til årets Ganløse by Night. Som de fleste ved sker det i Østergade omkring gadekæret og i parken bag Rytterskolen på fredag fra kl 17 til 23.

 

                 Arrangementet ligner de tidligere års, hvor byens sportsklubber, spejdere og handlende viser, hvad de har at byde på. Der vil således være åbent i alle forretninger – minus i den lukkede købmandshandel, der først til foråret bliver erstattet af et nyt KIWI Minimarked.

 

                 På scenen i Østergade optræder kl 17.45 Pigerne fra Ungdomsklubben, der kl 18 afløses af vores lokale rap-, pop-, rockband Statisk Støj. Kl 19 går Jazz på scenen, der spiller til kl 20, hvor Morten Wittrock og Den Skaldede Kok overtager scenen resten af aftenen – dog afløst kl 20.45 til 21.30 af vores lokale Martin Buster.

Læs mere ...

Ganløse By Night 2013

Arrangementet holdes fredag d. 30. august 2013.

 

Siden opdateres løbende frem arrangementet.

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.