Program - Ganløse by Night

Fredag d. 29/8 kl. 17 til 23, der som altid afholdes ved gadekæret. Og altid arrangeres af Ganløse Bylaug.

 

På pladsen sørger Handelsstandsforeningen for paella og godt kød på grillen, mens Bylauget sørger for de kolde øl, den tempererede vin og de kolde sodavand. Herudover har byens forretninger åbent med masser af gode tilbud.

 

En lang række af byens foreninger stiller op og præsenterer, hvad de kan tilbyde ganløserne. Spejderne har forskellige opgaver og konkurrencer, mens sportsklubberne præsenterer deres tilbud. Ungdomsklubben har både musik og dans og naturligvis masser af live rollespil i forhaven.

 

Svømmebadet har "åbent hus" fra kl. 16 til 20. Alle byens borgere er velkomne til at tage sig en bade-/svømme-tur. Badedyret og vores undervandshøjtaler kommer også i vandet og der er tændt op for grillen på bassinkanten. 

 

Hele aftenen vil det være muligt at besøge møllen og kirken, mens forfatteren Anne Hjælmsø fra kl. 18.30 inviterer ind på Rytterskolen, hvor hun præsenterer sin nye roman ”Syvstjernen”.

 

For de mindre børn bliver det muligt at få en rundtur på hesteryg eller en tur med hestevogn. Og så har Bylauget igen sørget for et par hoppeborge til børnene.

 

På scenen er der masser af musik fra kl 18, hvor ungdomsklubben, et jazzorkester, Milbo Band og Martin Buster vil underholde til kl. 23.  

 

"Så nu krydser vi bare fingre for, at vi får det fine vejr, vi trods alt har nydt de allerfleste gange ved Ganløse by Night", udtaler Lars Christensen og Ib Kjeldsen fra Ganløse Bylaugs bestyrelse.  

Tak for et skønt By Night!

 

Kæmpe tak til butikkerne, foreningerne og Bylauget for at skabe denne fantastiske aften - inklusive alle de mange frivillige der har hjulpet til.Også tak til Isgreen teltudlejning for de mange pavilloner - som der desværre igen i år var god brug for.Øvrige sponsorer og bidragsydere: AA Transport-Service, Danhøns & Dyrefoder, Frisør Gadekæret, Fruhave, Ganløse Bageri, Ganløse Byg, Ganløse Dækcenter, Ganløse Dyrlæge, Ganløse Fritidsbyg, Ganløse Kro, Ganløse Pizzaria & Grill, Hjem-IS, Hovedstadens Murer & Tømrer, Josta - Café & Gaveidéer, Kleine's café, Laserpro, Thomas Dyhrfjeld Total Service.

 


Del gerne de billeder du har taget ved GbN via Facebook siden eller email dem til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Ganløse By Night i svømmebadet

Fredag den 29. august holder vi "åbent hus" fra kl. 16 til 2000 i Ganløse Svømmebad.

 

Alle byens borgere er velkomne til at tage sig en bade-/svømme-tur. Badedyret og vores undervandshøjtaler kommer også i vandet og der er tændt op for grillen på bassinkanten. Tag endelig gerne aftensmad med. Vi kan blive der til kl. 20, og kan sidde inde eller ude afhængig af vejret.

 

Vi glæder os og håber på at se jer i vandet på fredag.

Læs mere ...

Tak for støtten

AA Transport-Service

Dan Høns & Dyrefoder

Frisør Gadekæret

Fruhave 

Ganløse Bageri

Ganløse Byg

Ganløse Dækcenter

Ganløse Dyrlæge

Ganløse Fritidsbyg

Ganløse Kro

Ganløse Pizzaria og Grill

Hjem-Is

Hovedstadens Murer & Tømrer

Isgreen

Josta – Cafe og Gaveartikler

Kleine’s cafe

LASERPRO 

Thomas Dyhrfjeld Total Service

sponserer

Ganløse by Night 2014

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.