GbN-teamet er blevet metaltrætte

Ganløse by Night har nu været afholdt ni gange. En del af GbN-teamet ønsker nu at stoppe, mens enkelte i teamet gerne vil stå til rådighed, hvis der kommer friske hænder, der vil fortsætte traditionen eller lave en ny. Bylauget er meget interesserede i at høre fra folk med friske kræfter, der vil stå bag en ny sensommer komsammen i Ganløse.

 

Skriv til mailadressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du ønsker at indgå i GbN arrangementsgruppen.

 

Læs mere ...

Mød de gamle venner ved Ganløse by Night

 

Sommerferien er brugt for de fleste, børnene er begyndt i skole igen, det er snart sidste fredag i august – hvor det er blevet tid for Ganløse by Night. Fredag den 28. august kl 17-23 er der hygge og underholdning i ”Ganløse City”. Det er Ganløse Bylaug, der står bag den traditionsrige event.

 

Østergade er spærret fra Bygaden til Strædet, så der stadig er passage ad den nordlige del af Østergade til Strædet, Klubben og Møllen. Det afspærrede område mellem bageren og Kiwi giver plads til boder og pavilloner, hvor Handelsstandsforeningen sælger mad, og Ganløse Bylaug sælger drikkevarer.

 

I det grønne område bag Rytterskolen er der som tidligere år gang i byens sportsklubber, spejdere og handlende, der viser, hvad de har at byde på. Samtidig er der åbent i alle byens forretninger, på biblioteket, Lokalhistorisk Arkiv, i Møllen og i kirken.

 

Og der er naturligvis meget for børnene, der kan bruge hoppeborgene, tage sig en tur på hesteryg eller besøge Klubben, der også er åben hele aftenen. Men de kan også få en fantastisk oplevelse allerede fra kl 16 til, når Ganløse Svømmeklub og Ganløse Tri-Center holder ”Åbent-hus” i det renoverede svømmebad. Ganløse Tri-Center afholder en konkurrence med skiskydning og 400 m TT samme sted fra kl 17 til 19.

 

På scenen i Østergade er der underholdning fra kl 17. Det er et blandet program af lokale hele aftenen:

Kom gerne fra kl 17, så der bliver tid til at hilse på naboer og venner.

 

"Så vi krydser fingre for, at vi får det fine vejr i år," udtaler og Ib Kjeldsen fra Ganløse Bylaugs bestyrelse. 

Læs mere ...

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.