Ganløse Svømmeklub havde fuldt hus til Ganløse By Night

 

Sol, sommer og sauna når Ganløsebadet er bedst. Åbent hus i Ganløse Svømmebad i går i forbindelse med Ganløse by Night blev den hidtil største succes nogensinde.

 

Sæsonens bedste dag med 30 grader i luft og vand og med over 130 besøgende var rammen for en flot eftermiddag og aften lagt til masser af aktiviteter i så vel svømmebadet som i hele byen. GSK's dygtige instruktør stab havde sørget for et flot arrangement med handlebane, badedyr, musik og grill på pool siten samt sauna gus hver halve time i den mobilsauna, som klubben have lejet til eventen.

Læs mere ...

Tak for en hyggelig Ganløse by Night 2016

 

 

Tak til vores mange sponsorer => De støtter Ganløse by Night

 

Tak til vores mange hjælpere.

 

Tak til alle de feststemte ganløsere og alle andre, der var med til at gøre eftermiddagen og aftenen til en god oplevelse.

 


Vi kigger fremad og overvejer, om der mon ikke skal lægges op til en Ganløseby Night 2017 - sidste fredag i august.Ganløse Bylaug og GbN-teamet

De støtter Ganløse by Night

 

 

Uden en række sponsorer fra Ganløse og omegn er det ikke muligt at afholde Ganløse by Night. Derfor takker Ganløse Bylaug og teamet bag Ganløse by Night for den hjælpende hånd fra nedenstående firmaer, som man vil kunne møde og få en snak med på aftenen.  

Læs mere ...

Åbent hus i svømmebadet til Ganløse By Night

 

Ganløse Svømmeklub og Ganløse Tri-Center holder ”Åbent-hus” i svømmebadet til Ganløse By Night! Så fat træningstøjet og svømmetøjet og kom og vær med.

 

Når solen forhåbentligt har haft sin indflydelse på det danske vejr, bliver der gode muligheder for at boltre sig i et af Danmarks få tilbageværende friluftsbassiner. Muligheden byder sig når der afholdes Ganløse By Nightfredag den 26. august og Ganløse Svømmeklub og Ganløse Tri-Center i den forbindelse holder åbent hus i svømmebadet fra kl. 16.00 – 20.00 med forskellige aktiviteter. Desuden står gasgrillen klar på pool-kanten, så medbragt mad kan blive grillet.

Læs mere ...

Ganløse by Night 2016 – fredag den 26. august

 

De seneste par måneder har det nye hold bag Ganløse by Night arbejdet med 2016-udgaven af byens sommerfest.

 

 

Og vi kan nu med glæde meddele, at der igen i år vil være hygge og fest omkring gadekæret og i alle byens butikker sidste fredag i august.

 

 

Medlem af Bylaugets bestyrelse Brian Olsson styrer hele arrangementet. Han kan kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

 

Janne Bitsch-Lavridsen i Josta koordinerer aftenen for byens erhvervsdrivende, mens alle kan notere ”Ganløse by Night - fredag den 26. august kl 17-23” i deres kalendere.

 

Gang i den på scenen fra 17 til 23

 

 

Mens alle aktiviteterne foregår ved Gadekæret, i Klubben og på Skolen/Svømmebadet er der også masser af underholdning fra scenen. Læs iøvrigt artikel om Svømmebadets aktiviteter til By Night => Åbent hus i svømmebadet til Ganløse By Night

 

Her er programmet: 

 

Tidspunkt               

17:10          Niels Hedeager Madsen, Ganløse Bylaug

17:20          Ganløse Fritids- og Ungdomsklub: Bag for en sag

17:25          Hip Hop med Ganløse Gymnastik

17:30          Kunstnere fra Ganløse Fritids- og Ungdomsklub

18:00          Idrættens Venner uddeler støtte til byens klubber

18:30          Julie Avaldorff underholder

19:15          Jonas Rose underholder

                 Ganløse Fritids- og Ungdomsklub om Bag for en Sag

                 Ganløse Gymnastik om Lyserød Lørdag

20:15          Miss-U underholder

21:15          Johnsons underholder

 

Om aftenens underholdning:

Læs mere ...

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.