Gang i den på scenen fra 17 til 23

 

 

Mens alle aktiviteterne foregår ved Gadekæret, i Klubben og på Skolen/Svømmebadet er der også masser af underholdning fra scenen. Læs iøvrigt artikel om Svømmebadets aktiviteter til By Night => Åbent hus i svømmebadet til Ganløse By Night

 

Her er programmet: 

 

Tidspunkt               

17:10          Niels Hedeager Madsen, Ganløse Bylaug

17:20          Ganløse Fritids- og Ungdomsklub: Bag for en sag

17:25          Hip Hop med Ganløse Gymnastik

17:30          Kunstnere fra Ganløse Fritids- og Ungdomsklub

18:00          Idrættens Venner uddeler støtte til byens klubber

18:30          Julie Avaldorff underholder

19:15          Jonas Rose underholder

                 Ganløse Fritids- og Ungdomsklub om Bag for en Sag

                 Ganløse Gymnastik om Lyserød Lørdag

20:15          Miss-U underholder

21:15          Johnsons underholder

 

Om aftenens underholdning:

17:25 Hiphop for hele familien leveret af Ganløse Gymnastik.

Hiphop til alle aldre. Små søde dansere og også de store og seje.

Musikken er leveret af Rasmus Seebach. Instruktør og koreograf hedder Michael Larsen og underviser i hip hop i foreningen.

 

18:30 Julie Avaldorff er en 18-årig singer/songwriter fra Ølstykke. Julie skriver selv sin musik, og er akkompagneret af sin akustiske guitar og stemme. Hun har de seneste år spillet ved festivaler i lokalområdet, og senest har hun været support for Die Herren, Danni Elmo og American Ride. Derudover spiller hun også ved diverse private lejligheder, og Julie er frontfigur i bandet Julie Avaldorff Band, som spiller Julies egne sange i genren singer/songwriter, pop og pop/rock.

Bandet leverer håndspillet, dansksproget pop med rødder i amerikansk folk tilsat en stor stemme med mange nuancer, og en unik timing, og evne til at formidle følelser, så alle ikke bare forstår hvad sangene handler om, men føler det i egen krop og sjæl.

En hang til at udforske små nicher i det danske hverdagssprog på en ny og frisk måde, og de mange sange, som handler om alt fra evig og umulig kærlighed, over dumme ekskærester og hate crimes, til sygdom blandt venner og familie, gør at publikum, på trods af det til tider sørgmodige univers, vil gå fra koncerten i opløftet tilstand.

 

20:15 Miss-U består af erfarne musikere fra forskellige andre sammenhænge. Miss-U er et fest- og danseorkester, der bevæger sig rundt i mange genrer. Swinger det, så dur det er mottoet. Randi er sangerinden med både den bløde og rockede, pågående stemme, når det er det, der skal til.""

 

21:15 Countrybandet JOHNSONS består at 6 rutinerede musikere, alle med baggrund i mere eller mindre forskellige musikgenrer, som har fundet sammen i dette countrymusikprojekt. Stilen er baseret på de største moderne amerikanske countrynavne som f.eks. Toby Keith, Dwight Yoakam, Mark Chesnut, Darryl Worley, Garth Brooks, Gord Bamford, Alan Jackson og Vince Gill med et par afstikkere til nogle nyere countryklassikere. Musikken fremføres så tæt på originalversionerne som muligt, og der er lagt vægt på detaljerne. Repertoiret spænder over enkelte sjælere, god dansecountry samt noget med ’tråd’ i! J Kom og lyt til noget godt moderne amerikansk country med gang i og få en oplevelse udover det sædvanlige.

 

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.