Ganløse by Night havde fokus på børnene

 

Ganløses årlige byfest – Ganløse by Night – rullede gennem byen sidste fredag i august. Vejret viste sig fra sin venlige side med dejlig sol, få skyer og ingen regn. Skulle man tilføje et ønske, skulle det være et par varmegrader. Men det er jo et ønske, som en stor del af Danmark har haft i et par måneder.

 

Ganløse by Night har de seneste to år fokuseret mere og mere på børnene, der fra sidst på eftermiddagen kan købe turkort med en række aktiviteter, de så kan besøge. Der er den traditionelle hoppeborg, ”det muntre køkken”, fodboldsjov, sømbod, flødebolle-kastemaskine, mooncar-race, riffelskydning i skytteklubben (fra 8 år), vandaktiviteter i Ganløses friluftsbad og mange andre fornøjelser. Det betød, at der allerede fra kl 16 var mange børn og voksne på pladsen og en rigtig hyggelig stemning.

 

For de voksne var der masser af god mad og gode drikke samt specielle aktiviteter i byens butikker, der var flyttet ud på gaden med musik og varer. På aftenen havde Ganløse Mølle åbent for besøg ligesom Ganløse Ungdomsklub havde åbent og aktiviteter på deres multibane.

 

Ganløse by Night afholdes med centrum på parkeringspladsen ud for Rytterskolen. Pladsen var i år lidt mindre, fordi ruinerne af den gamle købmandsgård siden sidste år er blevet revet ned, og byggeriet af Ganløse Gamle Købmandsgård med en række ejerlejligheder er under opførelse. I stedet var en del af aktiviteterne og flere boder flyttet hen mod Bygaden.

 

Læs mere ...

De støtter Ganløse by Night 2017

 

Uden vores fantastiske sponsorer fra Ganløse og omegn, kunne Ganløse by Night ikke gennemføres. 

 

Derfor takker Ganløse Bylaug og teamet bag Ganløse by Night, at mange af vores sponsorer støtter os igen i år, men der er også kommet nye sponsorer til. 

 

Vi håber vores sponsorer har mulighed for selv at deltage på aftenen og få en hyggelig sludder.

 

Så kære gæster til Ganløse by Night, send en kærlig tanke til vore sponsorer, som i år er:

 

AA-Transportservice A/S
Café Josta 
Express Container 
Jens Werner Dans 
Ganløse Fritidsbyg 
J-M-J Hus & Haveservice 
Hillerød Malerfirma ApS 
Velomobilcenter.dk 
Flemming Franck 
Tømrermester Jørgen Vester 
Beatræ A/S Snedker- & Tømrerfirma 
Gramether & Larsen VVS ApS
Birkelund VVS 
Ganløse Kro 
Trim-Havebrug 
FruHave 
Laserpro 
4Hotdogs.com 
M3-System 
Estate Egedal Stenløse 
Bolignøglen 
Danhøns 
Ganløse Pizzaria 
Isgreen tømrer og teltudlejning 
Frisør Gadekæret
Møllehøj Kartofler & Grønt 

Læs mere ...

Ganløse by Night Fredag den 25. august

De seneste par måneder har holdet bag Ganløse by Night arbejdet med 2017-udgaven af byens sommerfest, som vi håber bliver lige så stor en succes som sidste år.   Ganløse by Night er udelukkende drevet af frivillig arbejdskraft og med stor hjælp fra vores sponsorer, der gør arrangementet muligt.   Der vil være hygge og fest omkring gadekæret og i alle byens butikker, Møllen, Ganløse-Badet og foreningerne.   

 

Børneaktiviteter kl. 16.00-20.00:

Der vil igen i år være masser af børneaktiviteter i form af hoppeborg, fodboldsjov, sømbod, flødebolle-kastemaskine, mooncar, riffelskydning (fra 8 år) og mange andre fornøjelser. Til børneaktiviteterne kan der købes et Tur-Kort til 50,- kr., der giver én tur pr. aktivitet. Det er også muligt at købe enkeltbilletter. Bemærk: Børneaktiviteterne åbner allerede kl. 16.00.    

 

Handelsstrøg:

Vores lille hyggelige handelsstrøg finder I igen i år med små boder, der kan friste enhver, ligesom det er muligt at møde nogle af byens foreninger, der er klar til at fortælle om, hvad de kan tilbyde.  

 

Ingen byfest uden mad og drikke:

Der er naturligvis mulighed for at købe mad, øl, vand og vin. ☺  

 

Gang i den på scenen fra 17 til 23

Mens alle aktiviteterne foregår ved Gadekæret, på Forten, i Møllen, Multibanen, Klubben og på Skolen er der hele aftenen underholdning på scenen.   

Læs mere ...

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.