Ganløse by Night Fredag den 25. august

De seneste par måneder har holdet bag Ganløse by Night arbejdet med 2017-udgaven af byens sommerfest, som vi håber bliver lige så stor en succes som sidste år.   Ganløse by Night er udelukkende drevet af frivillig arbejdskraft og med stor hjælp fra vores sponsorer, der gør arrangementet muligt.   Der vil være hygge og fest omkring gadekæret og i alle byens butikker, Møllen, Ganløse-Badet og foreningerne.   

 

Børneaktiviteter kl. 16.00-20.00:

Der vil igen i år være masser af børneaktiviteter i form af hoppeborg, fodboldsjov, sømbod, flødebolle-kastemaskine, mooncar, riffelskydning (fra 8 år) og mange andre fornøjelser. Til børneaktiviteterne kan der købes et Tur-Kort til 50,- kr., der giver én tur pr. aktivitet. Det er også muligt at købe enkeltbilletter. Bemærk: Børneaktiviteterne åbner allerede kl. 16.00.    

 

Handelsstrøg:

Vores lille hyggelige handelsstrøg finder I igen i år med små boder, der kan friste enhver, ligesom det er muligt at møde nogle af byens foreninger, der er klar til at fortælle om, hvad de kan tilbyde.  

 

Ingen byfest uden mad og drikke:

Der er naturligvis mulighed for at købe mad, øl, vand og vin. ☺  

 

Gang i den på scenen fra 17 til 23

Mens alle aktiviteterne foregår ved Gadekæret, på Forten, i Møllen, Multibanen, Klubben og på Skolen er der hele aftenen underholdning på scenen.   

Her er programmet.

 • 17:00   Niels Hedeager Madsen, Ganløse Bylaug
 • 17:10   Konferencier Claus Dindler
 • 17:15   Julie Avaldorff Band underholder
 • 18:00   Hip Hop Ganløse Gymnastik
  Mød den nye Spar-Købmand
 • 18:15   Effersøe & Co underholder
 • 19:00   Ganløse Skolekor  
  Idrættens Venner
 • 19:15   Charlotte Lembourn underholder
 • 20:00   Jens Verner Dans 
 • 20:15   Miss-U underholder
 • 21:00   Claus Dindler
 • 21:15   Miss-U underholder
 • 22:00   DJ Musik
 • 22:15   Støjkupé underholder
 • 23:00   Tak for i aften

 

Om aftenens underholdning:  

17:15  Julie Avaldorff Band: Julie Avaldorff er en ung og fremadstormende sangskriver der med sit band byder dig ind i et univers fyldt med meningsfulde tekster i bedste singer/songwriter-stil. De har kun spillet sammen i et år, men har allerede været ude at spille på diverse københavnske spillesteder og skabt deres egen enestående lyd. Du kan forvente sange om liv, død og kærlighed. Og blandet med et mix af forskellige genrer er der sange for enhver smag.

18:00  Hip Hop Ganløse Gymnastik: Kom og oplev de dygtige hip hop-dansere fra Ganløse Gymnastik. De er en del af SuperB Crew, som er foreningens første konkurrencehold. De tog til DM i Aarhus i marts måned – og de snuppede en bronzemedalje med hjem til Ganløse! Holdets instruktør hedder Michael Juhl Larsen, og han underviser flere forskellige hold. 

18:15  Effersøe & Co: Den tidligere landsholds mini-golfspiller Rasmus Effersøe lægger navn til denne dynamiske trio, der har dansksproget popmusik med fokus på gode melodier og skæve indslag på programmet.

19:15  Charlotte Lembourn: Charlotte Lembourns sange er personlige og beskriver de dybeste eksistentielle følelser og tanker om tilværelsen – med både storslåethed og enkelthed. Stilen er med garanti ikke mainstream, men melodiøs som pop, konfronterende som rock, tilbagelænet som reggae, legende som jazz og autentisk som folk. Alt sammen med en rytmeforståelse og indsigt i livet, der danner hele rammen om det musikalske udtryk. Hun har en følsom og feminin stemme med masser af saft og kraft, som både kan udtrykke sårbarhed og styrke. De tre kvinder i trioen sparker r.. med både spilleglæde og professionel mestring af deres instrumenter.

20:00  Jens Verner Dans: vi er stolte af at kunne præsenterer Nick Pedersen, den unge mand som er et naturtalent, der er selvtrænet dog med masser af inspiration fra andre dygtige dansere. Han blev kendt i hele Danmark da han i foråret var med i ”Danmark har talent” og fik guldknappen af dommerpanelet og røg direkte videre til kampen om en finaleplads. Fra september vil han være underviser hos Jens Verner Dans.  Udover Nick Pedersen vil vi møde Anettes showdansere fra Værløse, som er mellem 10 og 12 år.  De danser mange forskellige stilarter. Pigerne danser to show numre. Det første er Justin Bieber - det er et dancemix, og det næste er et Justin Timberlake med ”Can´t stop the feeling”! Glæd jer, de vil give den max gas!

20:15  Miss-U: Et rutineret rock/blues-band med erfaring fra Tyskland og Italien. Med Miss-U kommer vi omkring en lang række stilarter på engelsk, fransk, Italiensk og dansk. Humør, spille glæde og engagement er en selvfølge, når man møder bandet. Bandet består af Randi (sang) Henrik (Guitar, sang), Allan (keyboard sang) Jens (bas sang) Ralf (trommer)

22:15  Støjkupé: Støjkupé er et band drevet af begejstringen for musik og den energi, der følger med at skabe en fælles oplevelse af rytme og melodi. I vil opleve at træde ind i deres Støjkupé og sammen rejse gennem covernumre med rifbaseret rock, rockballader og et par selvskrevne numre. Støjkupés udtryk er defineret af Marie og Thóreys karakteristiske stemmer og den klassiske rockbesætning: Guitar, trommer og bas. Hopper du ombord i Støjkupéen, er der garanti for rock med smittende begejstring og fuldt fart frem. 

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.