Ganløse by Night havde fokus på børnene

 

Ganløses årlige byfest – Ganløse by Night – rullede gennem byen sidste fredag i august. Vejret viste sig fra sin venlige side med dejlig sol, få skyer og ingen regn. Skulle man tilføje et ønske, skulle det være et par varmegrader. Men det er jo et ønske, som en stor del af Danmark har haft i et par måneder.

 

Ganløse by Night har de seneste to år fokuseret mere og mere på børnene, der fra sidst på eftermiddagen kan købe turkort med en række aktiviteter, de så kan besøge. Der er den traditionelle hoppeborg, ”det muntre køkken”, fodboldsjov, sømbod, flødebolle-kastemaskine, mooncar-race, riffelskydning i skytteklubben (fra 8 år), vandaktiviteter i Ganløses friluftsbad og mange andre fornøjelser. Det betød, at der allerede fra kl 16 var mange børn og voksne på pladsen og en rigtig hyggelig stemning.

 

For de voksne var der masser af god mad og gode drikke samt specielle aktiviteter i byens butikker, der var flyttet ud på gaden med musik og varer. På aftenen havde Ganløse Mølle åbent for besøg ligesom Ganløse Ungdomsklub havde åbent og aktiviteter på deres multibane.

 

Ganløse by Night afholdes med centrum på parkeringspladsen ud for Rytterskolen. Pladsen var i år lidt mindre, fordi ruinerne af den gamle købmandsgård siden sidste år er blevet revet ned, og byggeriet af Ganløse Gamle Købmandsgård med en række ejerlejligheder er under opførelse. I stedet var en del af aktiviteterne og flere boder flyttet hen mod Bygaden.

 

 

 

På scenen og på pladsen foran scenen optrådte bl.a. Julie Avaldorff Band, Hip Hop Ganløse Gymnastik, Effersøe & Co underholder, Ganløse Skolekor, Charlotte Lembourn, dansere fra Jens Verner Dans, Miss-U og orkestret Støjkupé.

 

 

 

 

Bag Ganløse by Night står Ganløse Bylaug, hvor et udvalg på 10-15 personer – samt en masse praktiske folk på aftenen – lægger en del timer i arrangeret, hvor ganløserne ønsker hinanden ”velkommen hjem fra ferie”.

 

 

 

Fotograf => Per Raahauge

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.