Grin og Gas Revy 2017

Så er Amatørteateret Grin & Gas atter på banen med en ny revy – Grin & Gas revy 2017. I revyen vil du møde blandt andre ”bumsen”, ”to søde sutteklude”, ”Den perfekte mand”, ”lynkursus i politik” og meget mere. Snyd ikke dig selv for en god oplevelse. Tag familien og dine venner med til et par hyggelige timer. Forestillingerne foregår som vanligt i Kulturhuset v. Ganløse Skole, Vestergade 5a, 3650 Stenløse. Prisen er så alle kan deltage, nemlig 50 kr. for forestillingen og 100 kr. for forestillingen incl. 3 stk. smørrebrød. Du kan bestille billetter på billetto via vores hjemmeside www.grinoggas.dk. Du kan også bestille billetter hos Susanne på tlf. 2282 7107. Forestillingerne løber af stablen:
Fredag den 7. april 2017 kl. 19.00 (incl. smørrebrød kl. 18.00) Lørdag den 8. april 2017 kl. 19.00 (incl. smørrebrød kl. 18.00) Søndag den 9. april 2017 kl. 13.00 (incl. Smørrebrød kl. 12.00)
Vi glæder os til at se dig.
Med venlig hilsen
Grin & Gas

Danhøns gør dig klogere på høns søndag den 7. juni kl 10-16

 

Mange har allerede høns i haven, mens endnu flere går og overvejer det. Derfor inviterer Danhøns til en hyggelig dag i hønsenes tegn med masser af gode råd og tips til både nye og gamle hønseejere.

 

Vi mærker stor interesse for hønsehold og får mange relevante spørgsmål. Så vi besluttede at lave ”en hønsedag”, hvor vi sammen med gode venner af huset kunne komme med alle svarene, fortæller Janne og Flemming Sonne. 

Læs mere ...

PostDanmark åbner pakkeboks i KIWI

 

Nyd denne gode nyhed for Ganløse's borgere - tak til KIWI for det fine initiativ.

 

Der er dog ikke tale om en komplet postbutik med personale som hos Købmand Lars - det er der simpelthen ikke kunder nok til.

 

Men en pakkeboks med mulighed for at sende breve og pakker samt købe frimærker og pakkeporto, der kan benyttes i hele KIWIs åbningstid, er også ganske godt tilbud!

 

Læs mere i artiklen på Lokalavisens hjemmeside.

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.