Nyhedsbrev december 2011

9. december 2011

Kære medlem af Ganløse Bylaug                                                                         


Så nærmer tiden sig, hvor julen banker på, og vi med nytåret lige om hjørnet vil kunne se tilbage 365 dage i Ganløse og omegn. Efter veloverstået tænding af juletræet den 25. november, hærgede stormen Ganløse, og vores flotte juletræ måtte en tur i gadekæret for en kort stund.


Tilbageblik

Ser vi tilbage på 2011, kan vi notere os mange gode, fælles oplevelser.

  • Generalforsamling og ekstraordinær generalforsamling, med vedtagelse af vores nye byportal www.ganloseby.dk
  • Sankthans i Lunden
  • Ganløse by Night ved gadekæret
  • Tænding af byens jultræ ved gadekæret.

Rigtig mange af disse arrangementer er gennemført ved hjælp af og i samarbejde med organisationer og foreninger i Ganløse og omegn, og mange frivillige borgere har igen ydet en fantastisk indsats. Det skal vi huske på og værdsætte. Uden disse mange frivillige, som har lyst og tid til at investere i et godt miljø og et aktivt område, var vi en soveby med borgere, der ikke havde de mange servicetilbud, som vi har i dag.


Tak til sponsorer og annoncører.

I den anledning vil vi gerne endnu en gang takke vores annoncører og specielt vores sponsorer på www.ganloseby.dk for deres enestående støtte til vores byportal. Portalen er kommet godt fra start i august, og har nu økonomisk balance takket være sponsorerne og annoncørerne. Derfor endnu en opfordring til at støtte dem, der støtter os. Sponsorerne finder du her: http://www.ganloseby.dk/index.php/sponsorer.html og annoncørerne finder du under ”Handel”, ”Håndværk”, ”Service-erhverv” samt ”Sundhed og trivsel”.

Du finder også andre tilbud under disse kategorier, men de fremhævede og dem med logo er dem, der bidrager økonomisk til www.ganloseby.dk


Ny service

Som endnu en ny service, giver vi dig nu mulighed, for at blive adviseret via en e-mail, når der er to eller flere nye artikler på www.ganloseby.dk Tryk på linket, der viser dig til vores login, hvor du kan registrere dig:

http://www.ganloseby.dk/index.php/loginregistrering/opret-ny-bruger.html.


2012

Vi ser frem til et interessant årsskifte med forventning om god og saglig debat omkring ”Dayz Feriecenter” og ”Ring 5”, samt de mange andre emner som ustandselig dukker op i vores omgivelser eller via Egedal kommune. Med din støtte og dit medlemskab i Ganløse Bylaug, får vi øget styrke til at argumentere overfor myndighederne.


Ganløse Bylaugs værdier, målsætning og resultater

På byportalen er oprettet en side: Hvad er Ganløse Bylaug? her finder du nogle eksempler på de emner som Ganløse Bylaugs bestyrelse arbejder med. Du kan også som hidtil, følge udviklingen omkring ”P-pladsen ved Pengepagoden” og ”Den gamle Købmandsgård”, ved at læse referaterne.


Husk, at der er generalforsamling den 27. marts kl. 19-21 i Kulturhuset


Du og din familie ønskes en glædelig jul samt et godt nytår.
Venlig hilsen,

Ganløse Bylaugs bestyrelse

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.