Nyhedsbrev April 2012

2. april 2012

NYHEDSBREV FRA BYLAUGET

 

Kære medlem af Ganløse Bylaug,

Siden sidste nyhedsbrev fra december 2011 har vi heldigvis oplevet en generel mild vinter med kun få sneklædte dage, og i skrivende stund står foråret og banker på. Anemoner, påskeliljer og vintergækker står klar til at indtage pladsen i haverne.

Aktiviteter siden sidst
Vi har, som traditionen byder, afholdt en juletræsfest i slutningen af november.

Bylauget har benyttet noget af overskuddet fra Ganløse by Night til to nye andehuse og fået renoveret det store gamle andehus hos DanHøns. Ligesom der er truffet aftale om fremtidig renovering.
Således fremstår gadekæret fint og flot. Kanterne langs parkeringspladsen har taget skade af vinterens slid, og vi håber Egedal kommune vil foretage det nødvendige, før parkeringen foregår i gadekæret og ikke foran gadekæret.

Generalforsamling 2012
Generalforsamlingen 2012 blev afholdt i god stemning med godt 50 deltagere.
Formandens beretning => Generalforsamling 2012 - Bestyrelsens beretning
Referatet af forsamlingen => Generalforsamling 2012 - Referat

Forten
Bylauget arbejder atter i år på at få kontakt med en person, som vil lade sine dyr græsse på forten.
Der arbejdes desuden på at etablere et læskur til dyrene på Forten, og Ganløse Nordre Vandværk har givet tilsagn om etablering og drift af vandudtag til Forten uden beregning, så dette projekt syntes at være godt på vej.

Bjørneklo
Bylauget har, under ledelse af Thomas Kaulberg og i samarbejde med Egedal kommune, taget initiativ til bekæmpelse af Bjørneklo. Alle opfordres til at deltage den 15. april fra kl. 10 til 13. Der sørges for forfriskninger. Læs invitationen på Byportalen.

By portalen
www.Ganloseby.dk udvikler sig forsat positivt. Således har vi oplevet det højeste antal besøg i februar måned med 104 besøg pr dag i gennemsnit. Det er enestående godt for en lokal byportal, skulle vi lige hilse og sige.
Vores hussektion under ”Markedspladsen” er etableret og venter på de første annonceindrykninger, ligesom ”Markedspladsen”, med køb, salg & bytte mellem byens beboere er klar til at modtage annoncer i op til 3 måneder ad gangen.
Byportalens Facebookside er blevet meget populær. - 479 ”LIKEs” og dermed ”venner” er rigtigt flot for sådan en side. Der føres en livlig debat, og der kommenteres i sobert sprog og med stor indsigt og indlevelse, hvilket giver liv og puls omkring Ganløse. Bliv ved med det!

Redaktionen forsøger at opdatere siderne jævnligt og har på det seneste bragt spændende artikler omkring Kildedal station, den nye Fredrikssundsmotorvej, Ring5 for ikke at forglemme: kommunens behandling af købmandsudvidelsen hos Lars købmand (Spar) samt omkring den gamle købmandsgård.

Vi takker i den forbindelse igen vores annoncører for støtte og tillid, og håber at vores medlemmer støtter sponsorerne

Har du lyst til at skrive til vores hjemmeside, eller har du oplevet noget, der kan interessere andre, har du en event, du ønsker omtalt eller bare en mening, du vil dele, så hører vi ger-ne fra dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Har du spørgsmål eller rettelse vedr. din adresse eller andet omkring Ganløse Bylaug, kan du skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bylauget har fået produceret et antal mindre streamers (5x30cm) som reklamerer for vores byportal.

Skulle du have lyst til at få én selv, så skriv en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så smider vi én i din postkasse i løbet af et par uger.

Du ønskes et dejligt forår

Venlig hilsen

Ganløse Bylaug bestyrelse

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.