Nyhedsbrev August 2012

9. august 2012

NYHEDSBREV FRA BYLAUGET

 

Kære medlem af Ganløse Bylaug,

 

Velkommen tilbage efter en god sommerferie.

Sommerens sidste måned er nu godt i gang. Vi håber du har nydt din ferie og er tilbage i sognet med fornyet energi.

Sensommeren byder på mange oplevelser og et par nyheder.
 

Ganløse By Night

 

Som du kan se på skiltene ved byens indkørsler, løber årets store brag af en byfest snart af stabelen.

Fredag den 31. august kl. 17 går det som tidligere løs med god underholdning for alle aldersgrupper.

Udover scenen med musikalsk underholdning vil der være hoppeborg, god mad og drikke til fornuftige priser og ekstraordinært åbent hos mange af de handlende, i klubben, på møllen, i kirken osv. Der bydes på musik og underholdning fra scenen med ungdomsskolen, med Ganløse Skole samt med andre ”temmelig hemmelige” artister. Der vil være et righoldigt program, som dog først frigives én uge før festen. Som medlem får du naturligvis programmet tilsendt, så snart dette er frigivet. Vi kan dog nævne, at det spænder over alt fra Jazz til Rock. De, der har deltaget tidligere, ved, at det er en særdeles populær aften med megen hyggesnak, latter og samvær med byens og egnens beboere.
 

Slagslunde Musik festival.

Før vi holder fest i Ganløse, er der jo Slagslunde Musikfestival den 11. august, som også efter traditionen byder på dejlig underholdning. Gå ikke glip af denne hyggelige dag. Se programmet => Slagslunde Musik Festival

 

Rytterskolen

Som man kan se, renoveres Rytterskolen for tiden. Murene sandblæses og vil atter blive pudsede og malede. Menighedsrådet håber, at projektet er afsluttet ved udgangen af august, men det afhænger lidt af vejret. Efter renoveringen vil Rytterskolen atter fremstå flot og vedligeholdt som en central historisk bygning i Ganløse Bymidte.

 

Ganløse Skole

Husk, at skolen starter efter ferien i den kommende uge. Mange mindre elever begynder da deres færden til og fra skole, SFO og klub.

Kør forsigtigt, og pas på de nye trafikanter på den travle kørsel gennem Slagslunde og Ganløse, især morgen og eftermiddag, hvor der er megen trafik.

Vi har denne forbindelse lyst til at minde om, at det store trafikkaos før skoletid i høj grad skyldes alle de forældre, som absolut vil køre eleverne helt hen til skolens indgang. (Åbenbart er nogle jævnligt blevet forsinket og kører derfor lidt hasarderet.) - Dersom flere lod børnene spadsere i skole, ville der blive betydelig mindre kaos og dermed større trafiksikkerhed omkring skolen.


Byportalen

www.ganløseby har traditionen tro atter, oplevet et stigende antal besøgende. Portalen etableredes den 26. august 2011 og har nu gennem næsten et år uafbrudt oplevet et stigende antal besøg.

 Facebook

Vores Facebook side har nu mere end  646 LIKES. Har du ikke allerede været forbi, så check in og se dig omkring. VI kan altid bruge din mening på www.facebook.com/ganloseby
 

 

Streamers.

 

Vi har fået fremstillet et mindre antal streamers kofanger eller bagrude, og vores annoncører har hver fået et bundt til uddeling. Vi vil nemlig gerne styrke vores byportal samt støtte vores sponsorer og annoncører. Derfor er det vigtigt, at der reklameres for portalen - også udenfor Ganløse og omegn. Vi vil derfor blive meget glade, hvis du vil hente en gratis streamer og reklamere lidt for vores lokale portal. Du finder streameren hos Spar, hos Frisør Gadekæret, hos Café Josta, hos LaserPro og hos Ganløse Bageri.

De vil også med skiltning i butiksvinduerne fortælle, at de er annoncører på byportalen. 
 

 

Forten.

 

Det er desværre endnu ikke lykkedes os at få sat græssende dyr på Forten. Dels har vi ikke fået vores sponserede permanente vandtilførsel på plads endnu (i øvrigt: tak til Ganløse Nordre Vandværk for gaven til byen), og dels har vi også et ønske om at etablere et læskur til dyrene, en opgave der kræver mere planlægning og flere tilladelser end først antaget.
 

Nyt i Ganløse by

Du kan som sædvanlig følge udviklingen i sagen om ”Pengepagodens parkeringsplads”, den gamle købmandsgård eller vores Spar-købmands ombygningsprojekt, via referaterne fra Ganløse By­laugs bestyrelsesmøder. Find dem her: Ganløse by og omegn - Mødereferater

Vi ses til Ganløse By Night den 31 august kl 17.00.


Du ønskes en dejlig sen-sommer

Venlig hilsen

Ganløse Bylaug bestyrelse

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.