Nyhedsbrev December 2012

28. december 2012

Kære medlem af Ganløse Bylaug

 

Du og din familie ønskes et rigtig godt nytår.

 

De sidste dage i 2012 er nu ved at være talte, og et nyt år står klar, helt ubrugt og friskt - klar til at blive ”skudt i gang”.

 

Husk i den forbindelse reglerne omkring fyrværkeri. Der er forbud mod affyring af raketter mindre end 200 meter fra stråtækte huse, hvilket i praksis omfatter hele den gamle bydel (I vindretningen fordobles afstanden i øvrigt). Glem heller ikke almindelig fornuftig omgang med fyrværkeri (de 7 råd). - Vort dejlige, lille, stråtækte bibliotek, som Bylauget gennem mange år har kæmpet for, skulle vi jo gerne beholde.

 

Nytåret er i øvrigt et naturligt tidspunkt at se tilbage og reflektere.

 

Ganløse i 2012

 

Af Bylaugets store mærkedage må vi nævne iværksættelsen af bjørneklo-bekæmpelsen i april, sankthans festen i Lunden i juni, og ikke mindst endnu et brag af en ”Ganløse By Night” i august. Og allersidst juletræs­tændingen i november.

 

Men også andre arrangementer bør nævnes: forårs- og efterårs-kræmmermarkederne, Slagslunde Jazzfesti­val, Triatlon stævner og meget meget mere.

 

Jo, de, der tror at Ganløse afvikler, kan tro om igen!…I Ganløse og omegn udvikler vi,…. hvilket begivenhe­derne i 2012 er et vidnesbyrd om.

 

Nyheden om den anonyme sponsor for et fantastisk flot nyt idrætsanlæg i ”Gryden”, Naturfredningsnævnets godkendelse af planerne om en ny stor købmandsbutik tæt ved kirken, og i årets sidste dage: kommunens forslag til ændret lokalplan, omfattende BÅDE den gamle købmandsgård og vor nuværende købmand, ser ud til at være virkelig positive for Ganløse.

Bemærk, at der er borgermøde om lokalplansændringen torsdag d. 10. januar kl. 19.30 i Kulturhuset på Sko­len.

 

Og her på en af årets sidste dage bør ikke glemmes den foreløbige afslutning på én af Bylaugets mærkesa­ger: vore protester mod forsøget på afspærring af den tinglyste offentlige parkeringsplads ved Pengepagoden (Bygaden 20). Den 17. december faldt dommen i Hillerød ret, som gav kommunen fuldt medhold og ejeren påbud om reetablering af parkeringspladsen inden 1. marts. Læs evt. artiklen: Dom faldet i sagen om PengePagoden

 

Der er naturligvis mulighed for, at dommen ankes, men foreløbig har også den sag fundet en glædelig afslut­ning i 2012.

 

2012 var også året, hvor vor byportal ”www.ganloseby.dk” opnåede omkring 1700 månedlige besøg i gennemsnit og passerede 775 ”venner” på Facebook, og hvor byportalen fik yderligere 6 nye annoncører, og det var også året, hvor Ganløse Bylaug som forening passerede 375 aktive betalende enkeltmedlemmer.

 

Hermed en stor tak til vore medlemmer og til byportalens annoncører for den opbakning, som Bylauget har modtaget igennem året.

 

Bestyrelsen ser frem til endnu et godt nytår og håber, at rigtig mange af Ganløse og omegns beboere finder vej til Kulturhuset den 10. januar.
Venlig hilsen

Ganløse Bylaugs bestyrelse

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.