Idrættens Venner inviterer til Kræmmermarkedet 2017

Information til eventuelle kræmmere / stadeholdere:

 

Kræmmermarked forår 2017 i Ganløse 6. – 7. maj


Åbningstid:

Lørdag 9:00 – 18:00
Søndag 9:00 – 16:00

 

Stadepris for 6 x 5 meter: kr. 600,00
Strøm. kr. 200,00 (begrænsede pladser)
----------------------------------------------------
Vil du have en stadeplads, som ligger ved siden af, eller tæt ved venner og bekendte, så kan du efter du har betalt sende en e-mail med dit ønske til:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs mere ...

Indbydelse til Ganløse kræmmermarked d. 4. og 5 maj 2013

Kære Kræmmer,

 

Så er indbydelsen til Idrættens venners kræmmermarked ved møllen i Ganløse klar. I indbydelsen står hvordan du/I skal forholde dig såfremt du ønsker at bestille et stade til forårets kræmmermarked.

 

Du kan hente den ved at trykke på dette link.  alternativt kan den hentes som PDF dokument på vores hjemmeside: www.gkmarked.dk

 

Mange venlige hilsner og forhåbentlig på gensyn:

Idrættens venner i Slagslunde/Ganløse.

Er der spørgsmål er du/I velkomne til at sende en email.

Ganløse Kræmmermarked 25 års jubilæum d. 3 og 4. maj

Redaktionen har modtaget denne pressemeddelelse fra Idrættens Venner:

 

Den 3. og 4. maj har vi igen det årlige og super hyggelige kræmmermarked ved Ganløse Mølle. Og i år bliver det en helt speciel oplevelse, for i år har vi 25 års jubilæum, og det skal fejres! 

 

Vi gentager succesen med Kim Larsen Tivoli. Alle børn i børnehaver og dagplejen i Slagslunde-Ganløse inviteres til at besøge markedspladsen fredag den 3. maj fra kl. 11.00 – 13.00. Her vil søde frivillige kræfter stå klar med gratis is og saftevand til børnene ligesom enkelte forlystelser i tivoliet vil være gratis. Børnene plejer at sidde i teltet og spise deres madpakker.

 

Vi gentager også succesen fra sidste år, hvor vi fredag eftermiddag vil starte en grill, så man fra kl. 16:00 kan købe lækre kræmmerpølser m.m. ligesom baren er åben for fadøl og sodavand til børnene, så tag familien med og få en hyggelig eftermiddag/aften ved kræmmerteltet. Kim Larsen Tivoli holder ligeledes åbent fra om eftermiddagen, så børnene kan få en hyggelig fredag eftermiddag og aften.

 

Læs mere ...

Godt gået 5A Ganløse Skole

Mette Lund fra Ganløse skole var forbi for at støtte 5As initiativ med at sælge kager til fordel for SGIF. Mette fortalte Deres udsendte, at klassen af eget initiativ havde besluttet sig for at støtte SGIF´s initiativ med indsamling af midler til det nye idrætsanlæg i ”Gryden”

Klassen solgte kager, 1 pose 10, 2 poser 18 (god strategi med mer´salg – det ligner viden fra matematiktimen eller samfundsfag).

Læs mere ...

Invitation til kræmmermarked


Så er indbydelsen til Idrættens venners kræmmermarked ved møllen i Ganløse klar.
I indbydelsen står hvordan du/I skal forholde dig såfremt du ønsker at bestille et stade til forårets kræmmermarked.

 

Du kan hente den som PDF dokument på vores hjemmeside: www.gkmarked.dk eller ved at klikke her.


Mange venlige hilsner og forhåbentlig på gensyn:


 
Idrættens venner i Slagslunde/Ganløse

God omsætning igen på Kræmmermarked

 

Den 15. september var der endnu en gang Kræmmermarked i Ganløse

Trods blæst og skyer var der mange besøgende på efterårets Kræmmermarked i Ganløse. Klokken 11.00 var handlen livlig og mange slog med venner fra vejen eller byen, et slag forbi det grønne område med godt og vel 60 stadepladser i drift, og der spores god handel. Cirka 50% var prof.  kræmmere og resten lokale der tømte ud i gemmer.

Deres udsendte mødte lokale som slæbte gode effekter hjem, blandt andet et par der hjemtog 2 cykler til, når børnebørnene kommer på besøg. Det er rigtig positivt med den slags genbrug!!

 

Læs mere ...

Ganløse Gymnastik sætter gang i kræmmerne!

Kom og se Ganløses hotteste hip hop’ere give den gas på kræmmermarkedet i weekenden.

De kommer forbi med deres show søndag kl. 11 – gå ikke glip af det!

Kræmmermarked i Ganløse 15. sept.

Idrættens Venner i Ganløse arrangerer traditionen tro det populære efterårskræmmermarked lørdag den 15. september på det grønne område ved Ganløse Mølle. Det er bl.a. gennem markedsarrangementet, at ”vennerne” skaber mulighed for fortsat at støtte unge idrætsfolk i Slagslunde/Ganløse-området. Således er der i 2011 blevet udbetalt i alt kr. 162.000 til idrætsforeningernes arbejde.

Læs mere ...

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.