God omsætning igen på Kræmmermarked

 

Den 15. september var der endnu en gang Kræmmermarked i Ganløse

Trods blæst og skyer var der mange besøgende på efterårets Kræmmermarked i Ganløse. Klokken 11.00 var handlen livlig og mange slog med venner fra vejen eller byen, et slag forbi det grønne område med godt og vel 60 stadepladser i drift, og der spores god handel. Cirka 50% var prof.  kræmmere og resten lokale der tømte ud i gemmer.

Deres udsendte mødte lokale som slæbte gode effekter hjem, blandt andet et par der hjemtog 2 cykler til, når børnebørnene kommer på besøg. Det er rigtig positivt med den slags genbrug!!

 

Som altid var SGIF om sig med serveringen på den transportable ølvogn, og hjælperne bemandede boder, udsalgssteder og Idrættens venners store telt klar til middags rush når publikum skal skylle støvet væk fra halsen og fylde maven med lidt godt.

Børnene tog godt imod hoppeborgen og den store rutsjebane borg, med hvinen og skrig medens forældrene stod og talte sammen i et øjebliks ro.

Som det ses på indsatte billede, var også hatte et tilløbsstykke på en enkelt stand, med et godt glas øl. Historien fortæller ikke noget om hatten blev handlet og til hvilken pris, men både sælger og eventuelt køber nød dagen

Endnu en gang et godt kræmmermarked i Ganløse 2012

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.