Godt gået 5A Ganløse Skole

Mette Lund fra Ganløse skole var forbi for at støtte 5As initiativ med at sælge kager til fordel for SGIF. Mette fortalte Deres udsendte, at klassen af eget initiativ havde besluttet sig for at støtte SGIF´s initiativ med indsamling af midler til det nye idrætsanlæg i ”Gryden”

Klassen solgte kager, 1 pose 10, 2 poser 18 (god strategi med mer´salg – det ligner viden fra matematiktimen eller samfundsfag).

Indtægterne fra slaget skal gå til køb af en mursten med inskription, som er en del af SGIF´s initiativer for at indsamle midler til at realisere idrætsprojektet. 

Mette syntes det var så fint et initiativ, så hun naturligvis måtte forbi og støtte eleverne, men understregede at dette var børnenes eget initiativ, med støtte fra klassens forældre.

I tillæg til salg af kager, som virkelig så lækre ud, solgtes en del overskydende legetøj og andet, hvorfra indtægten også skulle støtte SGIF´s projekt.

Der var stor opbakning fra både den ældre og yngre generation til ungernes initiativ og vi håber naturligvis, at de når målet om at få nok penge til at købe 5A´s sten til det nye idræts projekt.


Seneste nyt fra fra 5.A.:

På vegne af 5.A fra Ganløse Skole vil jeg gerne sige tak for den fine omtale her på hjemmesiden.
Jeg kan opdatere dig med at klassen solgte for 1474 kr. Så sponsorstenen til de 800 kr. er hjemme og resten af beløbet går selvfølgelig også til baneprojektet som ekstra bidrag. Pengene ligger lige nu trygt i skolens pengeskab og venter på at klassen bliver færdige med at designe inskriptionen til stenen.
Det har været et rigtig godt socialt og fagligt projekt for eleverne, men det bedste er oplevelsen af det ejerskab som de alle nu oplever at have i det store projekt.
Vi kan på det varmeste anbefale andre at lave lignende børnenære støtteprojekter!
Mvh
Mette Lund-Vogensen
Ganløse Skole

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.