Ganløse Kræmmermarked 25 års jubilæum d. 3 og 4. maj

Redaktionen har modtaget denne pressemeddelelse fra Idrættens Venner:

 

Den 3. og 4. maj har vi igen det årlige og super hyggelige kræmmermarked ved Ganløse Mølle. Og i år bliver det en helt speciel oplevelse, for i år har vi 25 års jubilæum, og det skal fejres! 

 

Vi gentager succesen med Kim Larsen Tivoli. Alle børn i børnehaver og dagplejen i Slagslunde-Ganløse inviteres til at besøge markedspladsen fredag den 3. maj fra kl. 11.00 – 13.00. Her vil søde frivillige kræfter stå klar med gratis is og saftevand til børnene ligesom enkelte forlystelser i tivoliet vil være gratis. Børnene plejer at sidde i teltet og spise deres madpakker.

 

Vi gentager også succesen fra sidste år, hvor vi fredag eftermiddag vil starte en grill, så man fra kl. 16:00 kan købe lækre kræmmerpølser m.m. ligesom baren er åben for fadøl og sodavand til børnene, så tag familien med og få en hyggelig eftermiddag/aften ved kræmmerteltet. Kim Larsen Tivoli holder ligeledes åbent fra om eftermiddagen, så børnene kan få en hyggelig fredag eftermiddag og aften.

 

 

NYHED. Som nyt tiltag kommer der pony ridning for de mindste om søndagen. Der vil være 2 heste og børnene kan få mulighed for gratis at ride om søndagen mellem kl. 12-14.

 

NYHED. Endnu et nyt tiltag er at der om lørdagen vil være trylleri og musikalsk underholdning for børn og barnlige sjæle. Det foregår om eftermiddagen kl. 13-15. 

 

NYHED. Vi får besøg af en brandbil på pladsen søndag kl. 11.

 

Den Irske Pub er åben fredag fra kl. 16:00. Her vil det være muligt at nyde det herlige irske øl mv. Fra kl. 20.00  indtil kl. 24.00 vil man desuden kunne lytte til irsk folkemusik med de særdeles populære ”2 Wild Rovers” som også i år vil være med til, at gøre denne aften til noget helt specielt. Kom derfor og få en dejlig aften med venner og naboer mv. i den Irske Pub på markedspladsen. 

 

Selve kræmmermarkedet starter lørdag den 3. maj kl. 09.00 og der vil være åbent hele dagen.
Her vil der være ca. 150 kræmmere, så der vil være rig mulighed for at gøre en god handel. For børnene vil Kim Larsen Tivoli være åben hele dagen. Fra kl. 11.00 – 13.00  vil ”2 Wild Rovers” igen underholde på scenen ved den Irske Pub, som i øvrigt også har åbent hele dagen. Skulle sulten og tørsten melde sig, vil der være mulighed for at købe pølser, æbleskiver, kaffe, øl, sodavand eller de fantastisk populære kræmmerburgere. Om lørdagen er gymnastikopvisning og musikalsk underholdning for børn og barnlige sjæle, se programmet. 

 

Lørdag aften er der musik og dans i det store kræmmertelt, hvor man kan købe øl, vin vand mv. til kræmmermarkedets populære priser. Idrættens Venner håber, at rigtig mange vil finde vej til teltet og få sig en herlig svingom og en hyggelig aften i selskab med naboer og venner. Ligesom til alle øvrige arrangementer på markedet, vil der også denne aften være fri entré. 

 

Søndag åbner kræmmermarkedet kl. 09.00. Det store kræmmertelt og tivoliet vil være åbent hele dagen indtil kl. 16.00, hvor kræmmermarkedet slutter kl. 16.


Søndag er der brandbil, ponyridning og tivoli tur til  kun kr. 10,- om eftermiddagen og ølpriser som for 25 år siden, se programmet. Der er også underholdning kl. 12 af Østsjællands Harmonika Orkester i det store markedstelt.

 

Ganløse Kræmmermarked har eksisteret siden 1989, så i 25 år har Ganløse nu dannet rammen om denne hyggelige begivenhed. 
Idrættens Venner er en forening, der yder støtte til ungdomsarbejdet i idrætsforeningerne i Slagslunde/Ganløse, og al overskud fra foreningens arrangementer går ubeskåret hertil. Der er absolut ingen som tjener penge på dette arbejde, og foreningen er ualmindelig glad for al den støtte og opbakning vi får af alle de frivillige kræfter der bla. står i vores boder.  

 

Det er derfor en stor fornøjelse at mærke at så mange bakker op om vores kræmmermarked.


Markedet er super hyggeligt og der er mange frivillige kræfter som lægger rigtig mange timer til for at få hele arrangementet til at løbe af stabelen. STOR tak fra bestyrelsen til alle disse frivillige kræfter, uden deres indsats havde vi ikke noget kræmmermarked.

 

Program for hele markedet: Se hjemmesiden www.gkmarked.dk

 

Idrættens Venner i Slagslunde/Ganløse

www.gkmarked.dk
e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Telefon: 20976741

 

OBS - I skrivende stund er der stadig 18 ledige kræmmerstader til leje - kontakt ovenstående e-mail eller telefon nr. for booking.

 

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.