Så bliver det bare ikke større!

 

Holdet bag Ganløse Kro udtaler:


"Ganløse Revyen 2015 er netop blevet kåret til Årets Revy 2015 ved Revyernes Revy. Og et stort tillykke og tak til Anne Herdorf, der vandt Årets Dirch / Året Revykunstner. 

Vi er alle så glade og stolte!" 

 

Redaktionen og Ganløse Bylaug ønsker Revyen et kæmpe tillykke med den flotte hæder ved arrangementet i Cirkusrevyens telt søndag aften d. 16. august!

Nyt fra Ganløse Revyen!

En måned før premieren, så tyder alt på en fantastisk revy – både når man kigger på forslaget. Men ikke mindst når man kigger på de revytekster Ganløse Revyen har fået ind. 


 
Her præcis en måned før præmieren på Ganløse Revyen, er alle omkring revyen optimistiske. Skuespillerne er i gang med prøverne og allerede nu kan de se, hvor det bærer hen ad. 


 
For første gang i de 13 år jeg har spillet Ganløse Revyen, har vi fået så mange gode tekster ind allerede fra første prøve” siger kapelmester Mickey Pless og tilføjer ”Men politikere og andet godtfolk har jo gjort til, at der er rigeligt med emner at tage fat på” 

Læs mere ...

Ganløse Revyen 2014

 Ganløse 16. december 2013

Pressemeddelelse.

Det er med stor glæde, at vi kan præsenterer revyholdet og plakaten for Ganløse Revyen 2014.


Holdet har i år et helt nyt ansigt, Iben Dorner, som ellers er mest kendt fra Film og tv, men Iben elsker det skæve og humoristiske. Hun er uddannet skuespiller på Odense Teater sammen med vores humørbombe Lars Hjøllund, som medvirker i revyen for 3. år i træk. Vi er glade for, at Lars igen sagde ja til at medvirke, da han har så meget overskud på scenen og det elsker publikum ham for.


De står endvidere på scenen med sanger og skuespiller Anne Herdorf, som var med i Ganløse Revyen både i 2008 og 2009. Anne har stået på flere revyer- og teaterscener både før og efter Ganløse Revyen. Den sidste skuespiller er endnu et energibundt, Michael Hasselflug, der også har medvirket i Ganløse Revyen før, med stor succes, tilbage i 2011.

Læs mere ...

Succesen fortsætter

 

Pressemeddelelse. Ganløse 19.08.2013

 

Selvom Ganløse Kro måske har en af Danmarks mindste scener, så er den hjemmebane for Ganløse Revyen, der har spillet sin sidste forestilling for i år. Men på trods af, at skuespillerne er videre til andre forestillinger på større scener, så har succesen ikke lagt sig helt endnu efter Ganløse Revyen 2013.

Læs mere ...

Roser og Succes

Fra Ganløse Kro har redaktionen modtaget følgende:

 

Kære gæster,

 

Så er Ganløse Revyen i fuld gang og hold da op, hvor har både publikum og anmeldere taget godt imod den. Efter sidste års succes var vi lidt bekymret for, om revyholdet kunne overgå sig selv i år. Og det må vi sige, at de har gjort. Både publikum og anmeldere er enige.

 

På vores hjemmeside kan I læse meget mere om anmeldelserne, menuer samt bestille billetter.

Ganløse revy'en er klar!

Kære Gæster,

 

Her midt i VM i fodbold er der ved at blive lagt sidste hånd på Ganløse Revyen 2014. Og vi tror på, at der er lagt op til et brag af en sommerrevy på kroen, som der vil blive lagt mærke til. Og jeg ved revyholdet glæder sig meget til at spille for jer. Og de har været meget flittige med at holde, dem af jer, opdateret, der følger med på Facebook. Hvis du ikke er med på Ganløse Revyens Facebook side, så kan du finde den her.

 

Hvis du ikke har bestilt din billet endnu og alligevel skal ind i billetsystemet, så vil du se vi har faktisk lagt et meget tæt program frem til næste revy. Så selvom det ikke er alt, som står på vores hjemmeside endnu, så kan i se at der er lagt et rigtig godt program for den kommende sæson. Der er ikke ensbetydende med, at der ikke kommer flere ting. Men vi skal nok holde jer opdateret.

 

Her til sidst vil jeg vise jer et billede af vores fantastiske revyhold, som består af Anne Herdorf, Christine Astrid Nielsen, Michael Hasselflug, Lars Hjøllund og vores kapelmester Mickey Pless.

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.