Ganløse Revyen 2014

 Ganløse 16. december 2013

Pressemeddelelse.

Det er med stor glæde, at vi kan præsenterer revyholdet og plakaten for Ganløse Revyen 2014.


Holdet har i år et helt nyt ansigt, Iben Dorner, som ellers er mest kendt fra Film og tv, men Iben elsker det skæve og humoristiske. Hun er uddannet skuespiller på Odense Teater sammen med vores humørbombe Lars Hjøllund, som medvirker i revyen for 3. år i træk. Vi er glade for, at Lars igen sagde ja til at medvirke, da han har så meget overskud på scenen og det elsker publikum ham for.


De står endvidere på scenen med sanger og skuespiller Anne Herdorf, som var med i Ganløse Revyen både i 2008 og 2009. Anne har stået på flere revyer- og teaterscener både før og efter Ganløse Revyen. Den sidste skuespiller er endnu et energibundt, Michael Hasselflug, der også har medvirket i Ganløse Revyen før, med stor succes, tilbage i 2011.

Manden bag musikker er Ganløse Revyens faste kapelmester, Mickey Pless, som har været med i alle Revyerne på Ganløse Kro. Koreografien står Christine Astrid Nielsen for.


Igen er vi så heldige, at Ganløse Revyen 2014, er instrueret af Michel Castenholt, som instruerer revyen for 4. år i træk.


Med det revyhold, kan vi byde indenfor, til et brag af en sommerrevy, hvor komikken, musikken og ikke mindst folkeligheden er i højsædet. Michels vision for Ganløse Revyen 2014 er, at revyen gerne må have en holdning. Det er dog vigtigt for Michel, at folkeligheden, den danske revytradition og underholdning står forrest, så publikum går glade og løftet derfra.


Igen i år, er det den internationale kendte danske designer, Lasse Spangenberg, der står for kostumerne til revyen. Lasse er mest kendt for sine store og unikke kreationer. Han er også manden der stod bag kostumerne til Ganløse Revyen 2013.


Som noget nyt i år, har Ganløse Revyen indgået et samarbejde med en vognmand, så der vil være revybus frem og tilbage fra København via Herlev og Ballerup hver weekend.


Ganløse Revyen 2014 spiller onsdage til lørdage i perioden 22. juni – 30. august 2014. Men holder ferie i uge 29 og 30.
I forbindelse med Ganløse Revyen 2014 holder vi en stor konkurrence på vores Facebook side: www.facebook.com/GanloseRevyen


For yderligere information kontakt revydirektør Dan Adelkvist på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf.:23 36 81 12 eller koordinator Jesper Hugh Kofod på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf.: 51 92 43 30


Anne Herdorf debuterede på Bakkens Friluftscene i 1975. Hun blev dog for alvor landskendt, da hun vandt Melodi Grand Prix i 1987 med sangen ”En lille melodi”. Siden er det blevet til mange koncerter og ikke mindst mange roller på teateret; The Sound of Music, Frk. Nitouche, Annie Get Your Gun, Judy Garland - Over The Rainbow og mange flere. Det er også blevet til en del film og tv roller i tidens løb. Inden for revyen stod hun tilbage i 2009 på selv samme scene, som hun skal i sommeren 2014 – Ganløse Revyen, men det er også blevet til 3 år med Revyperler på stribe.


Michael Hasselflug har også tidligere stået på Ganløse Revyens scene. Det gjorde han i 2011. Han har desuden været med i Bornholmerrevyen og Århusrevyen. Dog er Michael nok mest kendt fra film og tv, hvor han har medvirket i bland andet Pusher, Små ulykker, Rene hjerter og mange flere. For at nævne nogle af de tv-serie han har været med i, er der blandt andet Taxa, Nikolaj og Julie, Forsvar, Krøniken og flere kan nævnes. Desuden har Michel spillet et hav af roller på teatrene.


Lars Hjøllund står for 3. år i træk på scene i Ganløse Revyen og vi er meget glad for at have ham tilbage, da han er en humørbombe på revyscenen. Lars er uddannet skuespiller på Odense Teater og har bland andet medvirket i Dyveke, Skatteøen, 2900 Happiness, Lærkevej og ikke mindst Mamma Mia.


Iben Dorner er årets debutant på Ganløse Revyen – hun har dog medvirket i Studenterforeningens revy i 2000. Hun har lige været filmaktuel med filmen Tarok, og er kendt fra en række film og tv roller. Hun har blandt andet medvirket i Sorte Kugler, Sandheden om mænd, Den som dræber, Livvagterne, Borgen m. fl. Endvidere har hun også haft store roller på teateret, hvor hun har medvirket i bl.a Misantropen på Det Kongelige Teater og Når Katten er ude… på Comedie Teatret. I 2010 fik hun en Zulu Award for bedste kvindelige birolle, for sin rolle i Sorte kugler.


Mickey Pless er Ganløse Revyens faste kapelmester. Han har været med siden dag ét i Ganløse Revyen og var med til at starte revyen op. Mickey er en af landets mest benyttede pianister og komponister. Han er fast kapelmester for bl.a. Kirsten Siggaard, Dario Campeotto, Bakkens syngepiger og mange flere. Mickey blev i 2007 og 2011 kåret som “ Årets Revykomponist“ ved Revyernes Revy.


Michel Castenholt er for 4. år i træk instruktør på Ganløse Revyen. Denne folkekære skuespiller og instruktør, elsker både den danske revy og den danske folkelighed, som han lægger stor vægt på i sine visioner for Ganløse Revyen 2014. Dette gør også, at Michel er en eftertragtet og skattet revyinstruktør på flere succesrige revyer i Danmark.

 

Ganløse Kro 
Bygaden 30
3660 Stenløse
Tlf.: 48 18 30 01

www.ganlosekro.dk
 

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.