Nyt fra Ganløse Revyen!

En måned før premieren, så tyder alt på en fantastisk revy – både når man kigger på forslaget. Men ikke mindst når man kigger på de revytekster Ganløse Revyen har fået ind. 


 
Her præcis en måned før præmieren på Ganløse Revyen, er alle omkring revyen optimistiske. Skuespillerne er i gang med prøverne og allerede nu kan de se, hvor det bærer hen ad. 


 
For første gang i de 13 år jeg har spillet Ganløse Revyen, har vi fået så mange gode tekster ind allerede fra første prøve” siger kapelmester Mickey Pless og tilføjer ”Men politikere og andet godtfolk har jo gjort til, at der er rigeligt med emner at tage fat på” 

 
Det virker også til, at personalet på kroen skal løbe lidt hurtigere i forbindelse med året revy på Ganløse kro, for forsalget går bedre end forventet. 


 
Selvom premieren på revyen i år falder en uge senere end i 2013, så har vi dags dato solgt 70% flere billetter i forsalg end sidste år. ” fortæller koordinator Jesper Hugh Kofod. ”Faktisk har vi allerede nu taget hul på ekstrapladserne til nogle af forestillingerne, hvilket er lidt overraskende. Men vi skal nok få plads til alle der vil ind og se revyen” 
 


Så alle ingredienserne til en brag af en revyfest er der - gode tekster, et godt revyhold og et stort dejlig publikum. 
 
 
Revyen spiller i perioden: 
Forpremiere d. 19. og 20. juni 
Spiller onsdag – lørdag 21. juni – 30. august. 
Spiller ikke uge 29 og 30. 
 
 
 
 
For mere information, kontakt venligst:  http://ganlosekro.dk/ganlose-revyen-2014/
Dan Adelkvist, ejer af Ganløse Kro: 
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon: 48183001 / 23368112 

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.