Ganløse revy'en er klar!

Kære Gæster,

 

Her midt i VM i fodbold er der ved at blive lagt sidste hånd på Ganløse Revyen 2014. Og vi tror på, at der er lagt op til et brag af en sommerrevy på kroen, som der vil blive lagt mærke til. Og jeg ved revyholdet glæder sig meget til at spille for jer. Og de har været meget flittige med at holde, dem af jer, opdateret, der følger med på Facebook. Hvis du ikke er med på Ganløse Revyens Facebook side, så kan du finde den her.

 

Hvis du ikke har bestilt din billet endnu og alligevel skal ind i billetsystemet, så vil du se vi har faktisk lagt et meget tæt program frem til næste revy. Så selvom det ikke er alt, som står på vores hjemmeside endnu, så kan i se at der er lagt et rigtig godt program for den kommende sæson. Der er ikke ensbetydende med, at der ikke kommer flere ting. Men vi skal nok holde jer opdateret.

 

Her til sidst vil jeg vise jer et billede af vores fantastiske revyhold, som består af Anne Herdorf, Christine Astrid Nielsen, Michael Hasselflug, Lars Hjøllund og vores kapelmester Mickey Pless.

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.