Bedre INTERNET og bedre WIFI MOBILTEFONI

 
 
Vi har fra Egedal Erhvervsforening modtaget:
 
For en lang række adresser, og dermed erhvervsdrivende i Egedal Kommune, er det endnu ikke muligt at blive tilsluttet fibernet og ved det ’gamle’ kobbernet opleves ofte udfald – og dermed en ustabil forbindelse. 
 
Erhvervsforeningen er kommet i kontakt med firmaet MiWire, som tilbyder mobilt bredbånd, men forstærket op til 10 gange. Dels er det en del billigere end en løsning med fiber, dels er teknikken allerede udviklet og helt i gang til at blive implementeret. Løsningen kan derfor træde i kraft senest foråret 2018.
 
MiWire synes, at vores område – med de mange tunneldale og deraf følgende udfald – er et ret godt til at vise, hvad de dur til, og hvis vi samler 15 erhvervsdrivende her i kommunen, vil de tilbyde os deres løsning til en særpris á 2.300 eks. moms (normalpris 2800 eks moms). 
Telia er gået med i vores forsøg og tilbyder "data nok" for 300,- per måned i en 6 måneders test periode.
 
I kan se mere om løsningen her: 
 
 
OBS: Der vil måske blive behov for installation på husgavlen eller lignende. Det kan føre til en yderligere omkostning på 2.000 - 5.000,- "
 
Hvis I er interesseret, så send en mail til Egedal Erhvervsforening: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.