Den skaldede Kok tryller på Møllehøj

For en enkelt aften udvides gårdbutikken på Møllehøj med en "gourmet restaurant", hvor Den skaldede Kok står bag gryderne.

                 Det sker lørdag den 21. juli, hvor han med et udvalg af gårdens friske grøntsager og frugt, med kød fra Per's Griseri og øl fra Hornbeer, ryger, griller, steger og braiserer, så det kan duftes langt ud over bygrænsen.

                 Arrangementet i Søsum er en del af Smag på Nordsjælland Festivalen, der betyder spændende arrangementer flere steder i Nordsjælland fra den 19. til den 29. juli. 

                 - Vi har hos os samlet de bedste kræfter, der alle er lokale. Rammerne er Møllehøj i den nordlige ende af Søsum, hvor vores store telt omdanner hele gårdspladsen til en stor restaurant med plads til 45 gæster, fortæller gårdejer Stig Sørensen.

                 Arrangementet begynder kl. 17.00, hvor gæsterne først vil blive vist rundt på gården og høre om årets gang i marken, den daglige drift og valget af sorter. Mens Hornbeer og Per's Griseri præsenterer deres produkter, der indgår i aftenens menu.

                 Når gæsterne går til bords vil Den skaldede Kok præsentere aftenen, valget af udskæringer, tilberedningsformer og smagssammensætningerne. Alt sammen med gode råd og fif om tilberedning af råvarerne.

                 Middagen afsluttes med lækkerier til den søde tand sammen med en god kop kaffe brygget på bønner fra Strandvejsristeriet.

                 Prisen er inklusive ølmenu til middagen 495 kr for hele arrangementet. Billetter kan købes i gårdbutikken eller bestilles på www.visitnordsjaelland.dk og www.smagpaanordsjælland.dk under "Festival".

 

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.