Prøv Argentinsk Tango!

 

 

Mød op i Ganløse Kulturhus på fredag d. 25. november fra kl. 19.30 til 22.00

 

Klik på plakaten og læs mere :-)

Motionscykelløbet Løvfaldsløbet 2016

 

Løvfaldsløbet arrangeres af Lions Allerød og Lions Ganløse med støtte af Værløse/Farum cykelklub. Det er et af de sidste motionscykelløb i Nordsjælland over længere distancer. På den længste distance over 133 km. kommer man rundt om Arresø og  tæt på nordkysten.

 

Klik ind på www.loevfaldsloebet.dk og læs mere. Ved forhåndstilmelding (Link til Sportstiming) er der penge at spare og processen ved check-in på dagen er enklere.

Læs mere ...

Sportsløbhjul klubben er blevet til Kicking Vikings

 

Danmarks Sportsløbehjul Klub skiftede i 2014 navn til Kicking Vikings.


Vi havde igennem længere tid gået og tænkt over, om vi kunne finde på et mere moderne navn til vores klub og havde en konkurrence kørende på Facebook, dog uden de helt perfekte forslag.


I 2014 var vi begyndt at træne sammen med Rolling Vikings (inlinere) på Flyvestation Værløse, så lige så stille og roligt blev det indlysende, at vi selvfølgelig skulle hedde noget med at sparke. Den model sportsløbehjul vi bruger hedder også Kick-bike®.


Det varede ikke længe inden navnet var der: Kicking Vikings.

Læs mere ...

Renoveringen af Friluftsbadet

 

Renoveringen af Friluftsbadet i Ganløse skrider planmæssigt fremad.


Al beton er færdigstøbt og det gamle vandbehandlingssystem er fjernet. Der etableres nyt vandbehandlingsanlæg og ny membran. Derefter males bunden og der lægges fliser.

 

Alt dette arbejde foregår i den kommende måneds tid.

 

1. åbningsdag er planlagt til den 8. juli 2015

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Friluftsbadet

Stafet for Livet

Ganløse Gymnastik Forening har i år valgt at deltage i Stafet For Livet den 11-12. juni. Stafet For Livet er verdens største bevægelse imod kræft, fortæller Marc Vadsager Andersen, Ganløse Gymnastik, der uddyber herunder.

Stafet for livet er en 24 timers holdaktivitet, der sætter fokus på kræftsagen. Det er en anledning til at mindes dem, der tabte kampen og samtidig give håb til dem, der kæmper. Vi kender alle nogle som kæmper!

Læs mere ...

Egedal Familie Triatlon 2015

 

 


Ganløse Tri-Center (GTC) indbyder til triatlon-stævne Kristi Himmelfartsdag TORS den 14. maj. Dette er 8. udgave af stævnet ”Egedal Familie Triatlon”, og i år afholdes i Ølstykke og omegn, da Ganløse Svømmebad ikke er klar på grund af omfattende renovering.


Stævnet er som navnet antyder en mulighed for alle fra seks år og op efter til at prøve kræfter med triatlon.


Konceptet – Egedal Familie Triatlon
GTCs mangeårige formand Steffen Mattrup Lund-Hansen fortæller: ”Ideen opstod ved et planlægningsmøde mellem kommunen og idrætsforeninger i Ganløse for godt 8 år siden. Den første udgave blev straks modtaget positivt". "Det viste sig, at triatlon kunne blive et nyt samlingspunkt i Egedal under mottoet: ”Bliv sund i Egedal - kommunen med de mange muligheder”, forsætter Steffen Mattrup Lund-Hansen.


”Vi har en styregruppe med stor erfaring, der nu har afholdt ca. 85 stævner, hvoraf 13 har været Danmarks mesterskaber” slutter en stolt Idrætsformand, og tilføjer; ”Idrætten og kommunen er i tæt samarbejde om udvikling af sportslige initiativer – og det er dejligt at opleve en øget politisk opbakning til alle aktiviteter, som fremmer sundheden og motion til alle uanset alder og niveau”.

Læs mere ...

Åben hal i Ganløse hallen - lørdag d. 19. sept fra 09-14.

 

Husk der er åben hal i morgen lørdag d. 19. sept. i Ganløse Hallen fra 09.00 - 14.00.

 

Der er ingen tilmelding og eneste betingelse for og komme ind i hallerne er, at deltagerne benytter indendørs sko.

 

Læs mere i Lokalavisen Egedal.

 

Hjertestarter på Ganløse Mølle.

Ganløse har fået sin egen hjertestarter. Den er offentlig tilgængelig og hænger i et skab på Ganløse Mølle. De 4 parter, der har sponseret hjertestarteren, er Ganløse Bylaug, Idrættens Venner, Lions Ganløse og Ganløse Møllelaug.

 

Det har længe været et stort ønske fra byens borgere, at der var mulighed for at få adgang til en hjertestarter, der var tilgængelig døgnet rundt. Tiden er et afgørende faktum ved hjertestop og Ganløse ligger ikke klods op ad motorvejen. Hjertestarteren er nu centralt placeret i byen, og hvem kan ikke umiddelbart få øje på Møllen?

 

Et forbilledligt samarbejde mellem de 4 sponsorer, der alle har rødder i Ganløse, har således banet vejen for at installere en af de allerbedste hjertestartere, der blandt andet har indbygget GPS, så den kan spores både ved brug men selvfølgelig også ved tyveri. De 4 sponsorer er dog ikke bekymret for hverken tyveri eller hærværk, da det er yderst sjældent, at nogen forgriber sig på livsvigtigt apparatur og alle byens borgere vil holde et åbent øje med deres nye livline.

 

Torsdag d. 22. januar 2015, kl. 19.00 er der introduktion og kursus i hjertestarteren for byens borgere på Ganløse Mølle. 

 

På billedet ses de glade repræsentanter for sponsorerne foran hjertestarteren på Ganløse Mølle.

Fra venstre Niels Madsen. Ganløse Bylaug, Merete Hansen, Idrættens Venner, Claus Dindler, Ganløse Møllelaug. Ole Balle, Lions Ganløse. 

Åbningsdag i Ganløse friluftsbad - gratis!

 

 

Åbningsdag => Ons. d. 8. juli 2015, kl. 12.30. (Fri entré) 


Ganløse friluftsbad, Vestergade 5 B, Ganløse, Stenløse.

 

Det ny renoverede bassin står klar til at modtage alle glade børn og voksne, der trænger til en dukkert i det fri.

 

På dagen er der navngivnings-konkurrence af nyt badedyr og rundvisning i teknikrum.

 

Medbring gerne drikkevarer/mad til picnic på bænkene.

 

Åbningstider fra 8. juli 2015 til 9. august 2015:

Mandag kl. 12.30 - 15.30 
Tirsdag kl. 12.30 - 15.30
Onsdag kl. 12.30 - 21.00
Torsdag kl. 12.30 - 15.30
Fredag kl. 09.00 - 15.30
Lørdag kl. 12.00 - 17.00
Søndag kl. 10.00 - 17.00 


Åbningstider fra 10. august til 15. september 2015: 
Onsdag kl. 16.00 - 21.00
Lørdag kl. 12.00 - 17.00
Søndag kl. 10.00 - 17.00

 

Kilde og mere information her => http://www.egedalkommune.dk/nyheder/2015/juni/kom-til-aabningsfest-i-ganloese-badet

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.