Åbent hus i svømmebadet til Ganløse By Night

 

Ganløse Svømmeklub og Ganløse Tri-Center holder ”Åbent-hus” i svømmebadet til Ganløse By Night! Så fat træningstøjet og svømmetøjet og kom og vær med.

 

Når solen forhåbentligt har haft sin indflydelse på det danske vejr, bliver der gode muligheder for at boltre sig i et af Danmarks få tilbageværende friluftsbassiner. Muligheden byder sig når der afholdes Ganløse By Nightfredag den 26. august og Ganløse Svømmeklub og Ganløse Tri-Center i den forbindelse holder åbent hus i svømmebadet fra kl. 16.00 – 20.00 med forskellige aktiviteter. Desuden står gasgrillen klar på pool-kanten, så medbragt mad kan blive grillet.

Program:
16.00-20.00 
Ganløse Svømmeklub byder på forhindringsbane for hele familien, fri leg, undervandsmusik og en mobil sauna. Vi lægger også vores store badedyr i vandet og sætter undervandshøjtaler i vandet.
Til de mindre børn finder vi legetøjet frem, og lægger vi vores flydemåtte og andet tumlelegetøj i vandet. Vi har en lejet sauna og sætter den op på bassin-kanten, så uanset vejret så har vi masser af varme.

17.30-19.00
Ganløse Tri-Center er på banen med mulighed for at deltage i en sjov og spændende Thorax-træning med biathlon (skiskydning) og 400 m ”langrend ski” på Thorax-trainer.

 

• Kl. 1730 Mulighed for at deltage i en sjov og spændende Thorax-træning med biathlon (skiskydning), og 400 m ”langrend ski” på Thorax-trainer - det tager ca. 60 sekunder for de hurtigste.

• Kl. 1900 Frem til sluttidspunktet fremvises mulighederne i Thorax-træningen, og hvordan man kommer i gang med træningen som nyt medlem i GTC.

 

GTC viser også klubbens vinter træningsaktiviteter, så alle kan komme i gang med triatlon på en afvekslende og spændende form.

 

Læs mere på: www.ganlose-svom.dk og www.ganlose-tri.dk


Alle er velkommen - så derfor fat trænings og svømmetøjet, og hop i det varme vand!

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.