Barons de Rothschild på Ganløse Kro

 

Ganløse Kro holder hvert år Winemakers Dinner, som er en gourmet middag med særdeles gode vine - og i år er ingen undtagelse. Men denne gang er kroen gået ”all in” og serverer kun vine fra det verdensberømte Domaines Barons de Rothschild (Lafite), som er kendt for at producerer nogle af verdens bedste vine.

 


Årets Winemakers Dinner er kommet i stand igennem et samarbejde med vores vinleverandør Taster Wine, som også lover, at der vil være vine, som de fleste mennesker kun får smagt en gang i livet. At der servers vine i så høj kvalitet, gør at eksportchef, Xavier Logette, selv vil være tilstede ved årets Winemakers Dinner, for at præsenterer vinene.

 


Middagen og vinene er sammensat af Ganløse Kros køkkenchef og Taster Wine, så deltagerne får en 5-retters gourmet middag og får smagt 6 forskellige vine fra Frankrig og Chile alle produceret af Domaines Barons de Rothschild.

 


 foregår på Ganløse kro d. 23. oktober 2015.

 


For yderlige information: Dan Adelkvist Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf.:4818 3001 eller www.ganlosekro.dk

Sjovt nok!

Pressemeddelelse. Ganløse 11. august 2015

 

Er titlen på stand up komikerens og manuskriptforfatterens Audrey Castañeda nye one man show.


Kvinden bag bl.a. DR 2 super populære tv-serie ”Piger på krisestien” tager i 2015 på tour rundt i hele landet med sit nye one man show og kommer også forbi Ganløse Kro d. 11. september 2015, hvor der er lagt op til en Kvindeaften. Men mænd er selvfølgelig også velkommende, hvor de vil få et ærligt, selvironisk og ikke mindst hylende sjovt indblik i Audreys tanker omkring sig selv.


Audrey er sjov! Rigtig sjov endda og så er hun bidende ærlig, hvilket ofte går mest ud over hende selv.

 

I Audreys nye show ”Sjovt nok!” er der intet emne der har helle på væggen. Med lynskarp præcision kigger hun indad og laver en vurdering af hendes liv som kvinde og det liv, hun har levet op til nu. Det her er selvironiens holdeplads og så sjovt, at det har fået selv mænd til at græde af grin.


Det er stand up for voksne og stand up når det er bedst. Sjovt, ærligt og nærværende.

 

Billetter koster 345 kr og kan købes her: http://billetter.ganlosekro.dk/


For yderligere information kontakt Kroen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf.:48 18 30 01

Arrangementer på Ganløse kro i oktober - november

En Succes vender tilbage

 

 

Jan Schous 41 års jubilæumsshow.

 

For et år siden, havde vi besøg af Jan Schou og hans 40 års jubilæumsshow. Da jeg slet ikke havde pladser nok og måtte lave en venteliste, synes jeg kun det var på sin plads, at bede ham om at komme igen. Det gør han så d. 2. november kl. 13 med efterfølgeren:

 

Vi serverer det store kolde bord med masser af lækkerier. Derefter tager Jan Schou over og serverer de bedste sange, monologer og revynumre fra sin lange karriere. Så der er lagt op til en eftermiddag med lækkerier både fra køkkenet og fra scenen.

 

http://ganlosekro.dk/jan-schou-41-ars-jubilaeumshow/

 

Læs mere ...

Jan Schou Gallashow for Terre Des Hommes

Søndag d. 1. marts 2015 kl. 12, har Ganløse Kro den ære at være vært for Jan Schous Gallashow for
organisationen Terre Des Hommes.


Revyskuespiller og instruktør Jan Schou har siden 2001 været ambassadør for nødhjælpsorganisationen
Terre Des Hommes, som frit oversat betyder menneskenes jord.

 

Ganløse Kro er både glade og stolte over, at kunne være vært ved dette arrangement, som de har været
flere år i træk, hvor alt overskud går ubeskåret til Terre Des Hommes. Desuden giver de ansatte deres løn
den dag til det gode formål.

 

Læs invitationen fra Ganløse Kro.

Gallashow - Ganløse Kro

Oplev Gallashowet for organisationen Terre Des Hommes, som bliver præsenteret af Jan Schou. Søndag d. 16. februar 2014 kl 12.00 vil Jan Schou vil præsentere en række af populære danske kunstner, skuespillere og sangere, som vil underholde.

 

Alt overskud fra dette arrangement på Ganløse Kro går ubeskåret til Terre des Hommes.

 

Prisen er inkl. Det store kolde bord. kr. 399,-

 

Læs pressemeddelsen som PDF fil.

Ganløse Kro deltager i "Kokken på blokken"

Så er det at Ganløse Kro træder ind i kampen om Danmarks Dejligst Restaurant. Det afsnit, hvor Dan Adelkvist og Casper Jensen, som til dagligt driver kroen, er med i de indledende runder, bliver vist på TV3 tirsdag d. 17. februar kl 21.00.

 

Programmet går ud på, at i hver runde er 3 meget forskellige restauranter spiser hos hinanden og giver point for blandt andet smag, indretning og værtskab. Og de to restauranter, som Ganløse Kro er oppe i mod er simple RAW og L’Education National.


simpleRAW er en restaurant på Vesterbro, hvor intet mad bliver tilberedt ved over 42 grader. Det er det man i daglig tale kalder raw food.


L’Education National er en klassisk fransk restaurant, som ligger midt i København K, hvor indretning og maden er et lille stykke af Frankrig.


Om Ganløse Kro går videre i konkurrencen om titlen, som Danmarks Dejligst Restaurant, bliver man nødt til at se på tv.

 

Men vi kan afsløre, at der ikke bliver lagt finger i mellem, når de 3 restauratører anmelder hinanden.
For mere information
Dan Adelkvist: Tlf: 23368112 eller Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
http://www.tv3.dk/kokken-pa-blokken/jagten-pa-danmarks-dejligste-restaurant-gar-ind

Harley klubben besøgte Ganløse Kro

 

Harley-klubben besøgte Ganløse Kro søndag eftermiddag (i regnen)

 

Foto af Gunner Holm Petersen, Ganløse.

Ny køkkenchef på Ganløse Kro

Pressemeddelelse. Ganløse 3. september 2013 

 
For Mogens Birkmann Sørensen, virker det som om ringen slutter, efter han i september startede som køkkenchef på Ganløse Kro.

 

Læs mere ...

Kom til modeshow på Kroen

 

Husk at butikker fra Ganløse og Egedal Centret holder modeshow onsdag d. 5. november og torsdag d.6. november på Ganløse Kro.

 

Mød blandt andet Fruhave og Josta - Café & Gaveidéer fra Ganløse, samt Change, Duckert & Co, Kliptoteket og Charlotte fra Egedal Centret. 

 

Billetter købes hos Josta eller Fru Have.

 

Klik på billedet for at se det i stort læsbart format.

Forårshilsner fra Ganløse Kro

Nyhedsbrev udsendt på mail af Kroen d. 28.04.2013


Kære gæster,

 

Her i Storebededagsferien vil vi lige sende jer en hilsen. Det er en weekend, hvor mange konfirmander fejres – til dem skal lyde et stort tillykke til her fra Ganløse Kro.

 

Her på kroen bliver der lidt ”stille” det næste stykke tid, da vi ikke har nogle offentlige arrangementer.     Dog går vi og varmer op til et af året højdepunkter, Ganløse Revyen, hvor billetsalget er skudt i gang.

Læs mere ...

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.