Boliger i Assergården

Assergården projektsalg - 12 moderne rækkehuse i det idylliske Ganløse

Den grimme ælling bliver nu til en smuk svane.


Assergården skal nu i løbet af det næste år forvandles til 12 moderne og eksklusive rækkehuse, der kan danne ramme om den moderne families aktive liv og opfylde drømmen om midt i en hektisk hverdag at kunne slappe af i rolige og hyggelige omgivelser uden at give afkald på moderne bekvemmeligheder.


Husene opføres i en stil, der passer ind i områdets oprindelige karakter - smukke, hvide længebygninger med rødt tegltag og kvistvinduer. Husene bliver i størrelsen 123-129 m2 med masser af udfoldelsesmuligheder for hele familien.

 

Boligerne udstyres med alle moderne bekvemmeligheder i smukke kvalitetsmaterialer og der vil fra starten være valgmuligheder mht køkkenmaterialer, gulv og hårde hvide varer - så du i så vid udstrækning som muligt, selv kan være med at forme din drømmebolig.

Læs mere ...

Projekt beskrivelse af Det Nye Assergården

Nedrivningen af de to gamle længer på Assergården er nu igang og læs mere om projektet iøvrigt nedenfor. 

 

Vi kommer til løbende at lægge billeder op fra projektet (og fra projektet omkring den gamle købmandsgård).  Dejligt endelig der er kommet gang i disse to projekter efter byen har ventet i årevis :-)

 

 

Bygherre på projektet: G.V.L. Entreprise A/S, Oldvej 6 , 3520 Farum

 

Arkitektfirma: nb4 arkitekter, Valby Langgade 57-59, 1.sal, 2500 Valby

 

I byggeansøgningen til Egedal kommunne har Bygherren beskrevet dette: 

 

Der søges om tilladelse til opførelse af 12 boliger (nybyggeri) og indretning af 2 boliger i hovedhuset på tilsammen 1.769 m² med tilhørende haver, fælles parkering og adgangsveje på ovennævnte ejendom.

 

De eksisterende 2 længehuse nedrives og der opføres 3 nye længehuse, som indrettes til 12 nye boliger, mens hovedhuset istandsættes og nyindrettes med 2 boliger på ovennævnte adresse.

 

Læs mere ...

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.