Boliger i Assergården

Assergården projektsalg - 12 moderne rækkehuse i det idylliske Ganløse

Den grimme ælling bliver nu til en smuk svane.


Assergården skal nu i løbet af det næste år forvandles til 12 moderne og eksklusive rækkehuse, der kan danne ramme om den moderne families aktive liv og opfylde drømmen om midt i en hektisk hverdag at kunne slappe af i rolige og hyggelige omgivelser uden at give afkald på moderne bekvemmeligheder.


Husene opføres i en stil, der passer ind i områdets oprindelige karakter - smukke, hvide længebygninger med rødt tegltag og kvistvinduer. Husene bliver i størrelsen 123-129 m2 med masser af udfoldelsesmuligheder for hele familien.

 

Boligerne udstyres med alle moderne bekvemmeligheder i smukke kvalitetsmaterialer og der vil fra starten være valgmuligheder mht køkkenmaterialer, gulv og hårde hvide varer - så du i så vid udstrækning som muligt, selv kan være med at forme din drømmebolig.

Husene vil alle have familiens fællesrum som køkken/alrum, opholdsrum, bryggers m.v. i underetagen og forældre- og børneværelser samt badeværelse på 1. salen. Desuden vil der være et lille privat terrasseområde, som vender ud mod det fælles gårdmiljø, hvor børnene kan lege frit og de voksne mødes til en hyggesnak.


Vi glæder os til at præsentere boligerne for dig. Se mere på www.boligone.dk/assergaarden eller facebook Assergården

 

Guld annoncører

Image Map

 

Sølv annoncører

Image Map

Copyright © 2011 Ganløse Bylaug
All Rights Reserved.